|
Recept na Losos v bylinkové krustě a lilkové lassagne
Recept na Losos v bylinkové krustě a lilkové lassagne je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Losos v bylinkové krustě a lilkové lassagne budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Na dvě porce: •300g filetu z lososa, 2 lžíce oliv.oleje, sůl, citr. šťáva Na krustu: • 200g brambor, 1 vejce, čerstvá bazalka, čerstvé oregáno, sůl, pepř Na lassagne: • 1 větší cuketa nebo 1 lilek, 200g listového špenátu, 100g mozzarely, česnek,sůl, lžíce smetany(nemusí být).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Losos v bylinkové krustě a lilkové lassagne
Recept na Losos v bylinkové krustě a lilkové lassagne: Nejprve si připravíte směs na krustu: - Brambory uvaříme, vychládlé nastrouháme nahrubo, osolíme, opepříme, přidáme nasekané bylinky a vejce a řádně promícháme. Dále si nachystáme dopředu i lassagne: - Špenát spaříme a potom na pánvi podusíme s česnekem, osolíme,příp. přilejeme smetanu. - Cuketu nebo lilek (ten dopředu necháme nakrájený vypotit vodu,kterou potom otřeme) nakrájíme na plátky , osolíme, opečeme lehce na pánvi. Na vychládlé naskládáme nachystaný špenát + mozzarelu (viz foto). Konečně dojde i na lososa: - Filet z lososa stáhneme z kůže a krátce orestujeme na pánvi z obou stran. Osolíme, pokapeme citron. šťávou a na jednotlivé porce navršíme bramborovo-bylinkovou krustu. - Dáme zapéct do rozpálené trouby cca 10-15min. Současně, pokud máme i další rošt, tak dáme s lososem zapéct do horní části trouby i lassagne, ale ty stačí 5-8min.
Poznámka k receptu na Losos v bylinkové krustě a lilkové lassagne: Zdroj: Vaření je hra Lassagne stačí zapéct opravdu chvíli, já je zapomněla vydělat dříve, tak je mozzarela více zapečená:-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Losos v bylinkové krustě a lilkové lassagne, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: jahoda
- Datum vložení: 05.07.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Na dvě porce: •300g filetu z lososa, 2 lžíce oliv.oleje, sůl, citr. šťáva Na krustu: • 200g brambor, 1 vejce, čerstvá bazalka, čerstvé oregáno, sůl, pepř Na lassagne: • 1 větší cuketa nebo 1 lilek, 200g listového špenátu, 100g mozzarely, česnek,sůl, lžíce smetany(nemusí být)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na losos v bylinkové krustě a lilkové lassagne,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Losos v bylinkové krustě a lilkové lassagne - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Losos v bylinkové krustě a lilkové lassagne
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|