Recept na Losos s cibulovo kaparovou omáčkou
Recept na Losos s cibulovo kaparovou omáčkou je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Losos s cibulovo kaparovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 filety z lososa máslo lžíce kaparů 1 cibule hladká mouka 1/2 kostky masoxu 2 lžičky cukru pár lžic smetany ke šlehání sůl pepř citrónová šťáva.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Losos s cibulovo kaparovou omáčkou
Recept na Losos s cibulovo kaparovou omáčkou: Lososa zakapeme citrónovou šťávou a necháme nejméně 20 minut odležet. Poté osolíme a opečeme na másle - asi 4 minuty z každé strany (propečenost sledujeme z boku filetu :-)). Na omáčku necháme rozpustit máslo a do zlatohněda na něm orestujeme nakrájenou cibuli (10-15 minut). Zasypeme lžící mouky, prosmahneme, zalijeme studenou vodou, přidáme masox a kapary, které jsme lehce podrtili, a povaříme. Hustotu případně upravíme přidáním vody a chuť doladíme cukrem, pár kapkami octového nálevu z kaparů, pepřem, solí. Na závěr přidáme trochu smetany ke šlehání.
Poznámka k receptu na Losos s cibulovo kaparovou omáčkou: masox a kapary.....panebože...lidi!!!! To je guláš z lososa???
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Losos s cibulovo kaparovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 03.06.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 filety z lososa máslo lžíce kaparů 1 cibule hladká mouka 1/2 kostky masoxu 2 lžičky cukru pár lžic smetany ke šlehání sůl pepř citrónová šťáva
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na losos s cibulovo kaparovou omáčkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Losos s cibulovo kaparovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Losos s cibulovo kaparovou omáčkou
|
|