|
Recept na Losos nebo pstruh v alobalu
Recept na Losos nebo pstruh v alobalu je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Losos nebo pstruh v alobalu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 kg ryb bez hlav, sůl, citrónová šťáva, pepř, 2 strou6ky česneku, pórek a kopr pokrájený na kousky omáčka: 3 dl majonézy, 1,5 dl ušlehané smetany, kopr, citrónová šťáva, pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Losos nebo pstruh v alobalu
Recept na Losos nebo pstruh v alobalu: Na alobal pomazaný máslem položíme vykuchanou a očištěnou rybu, kterou jsme vytřeli kořením a pokapali citronem. Osolíme, naplníme pórkem a koprem a dobře zabalíme do alobalu. Pečeme v troubě na plechu asi 50 až 60 minut (200°C). Podáváme s vařenými bramborami. Servírujeme se studenou omáčkou.
Poznámka k receptu na Losos nebo pstruh v alobalu: jajikpusik,taky to tak dělám a né jen s rybou ale cokoliv dělám v alobalu na porce/kuřecí stehna,nebo kuřeci prsa atd./,tak tam hned dám i brambory a pak rozdám balíčky.Je to velká výhoda
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Losos nebo pstruh v alobalu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: www.toprecepty.cz
- Datum vložení: 14.04.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 2 kg ryb bez hlav, sůl, citrónová šťáva, pepř, 2 strou6ky česneku, pórek a kopr pokrájený na kousky omáčka: 3 dl majonézy, 1,5 dl ušlehané smetany, kopr, citrónová šťáva, pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na losos nebo pstruh v alobalu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Losos nebo pstruh v alobalu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Losos nebo pstruh v alobalu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|