Recept na Losos na hlívách
Recept na Losos na hlívách je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Losos na hlívách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 filety z lososa bez kůže (cca 200g kus) 300g hlívy ústřičné 1 červená paprika 3 jarní cibulky 2 lžičky provensálského koření Sůl Několik plátků másla.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Losos na hlívách
Recept na Losos na hlívách: Papriku, cibulku a hlívy nakrájíme na menší kousky, promícháme v míse, ochutíme lžičkou provensálského koření a osolíme. Filety osolíme, posypeme zbylým provensálským kořením. Do remosky nebo pekáčku si nejprve vysypeme asi ¾ směsi zeleniny a hub, na ně poklademe filety a ty ještě posypeme zbylou směsí. Navrch můžeme ještě přidat několik hoblinek másla. Pečeme v pekáčku s poklicí nebo v remosce na 160 stupňů cca 30 minut. Díky poklici se nám ryba s houbami pěkně podusí a získá krásnou vůni z hub. Přeji Vám všem dobrou chuť!
Poznámka k receptu na Losos na hlívách: Ryba by po pečení neměla být uvnitř syrová, ale zároveň také ne přepečená, aby zůstala šťavnatá. Dobrou přílohou jsou třeba pečené brambory.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Losos na hlívách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: narcisk (Karolina)
- Datum vložení: 31.03.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 filety z lososa bez kůže (cca 200g kus) 300g hlívy ústřičné 1 červená paprika 3 jarní cibulky 2 lžičky provensálského koření Sůl Několik plátků másla
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na losos na hlívách,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Losos na hlívách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Losos na hlívách
|
|