|
Recept na Lilkový " tatarák"
Recept na Lilkový " tatarák" je zařazen v kategorii předkrmy.
K přípravě Lilkový " tatarák" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 velký lilek 1 menší cibule ( použila jsem červenou) 3 rajčata 1 menší paprika ( kdo rád pikantní, přidá feferonku) 1PL posekaných kaparů 2PL kečupu 2KL pálivé chilli omáčky 1PL worcesteru 2 velké stroužky česneku ( nebo podle chuti) čerstvě mletý pepř sůl olivový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Lilkový " tatarák"
Recept na Lilkový " tatarák": Lilek nakrájíme na 0,5cm kolečka, osolíme a necháme vypotit. Poté osušíme papírovou utěrkou. Lilek, rajčata, papriku a cibuli nakrájíme na malé kostičky. Na olivovém oleji zesklovatíme cibuli, přidáme zeleninu, dosolíme a restujeme, dokud není lilek hnědý. Trvá to cca 7 minut. Poté sejmeme ze zdroje tepla, vmícháme kečup, chilli omáčku, worcester, utřený česnek, posekané kapary, pepř a dochutíme podle potřeby solí. Podáváme s opečeným pečivem.
Poznámka k receptu na Lilkový " tatarák": Inspirovala jsem se na stránkách Proženy.cz, ale recept jsem upravila k chuti své :-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Lilkový " tatarák", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 31.10.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Předkrmy
- Suroviny: 1 velký lilek 1 menší cibule ( použila jsem červenou) 3 rajčata 1 menší paprika ( kdo rád pikantní, přidá feferonku) 1PL posekaných kaparů 2PL kečupu 2KL pálivé chilli omáčky 1PL worcesteru 2 velké stroužky česneku ( nebo podle chuti) čerstvě mletý pepř sůl olivový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na lilkový " tatarák",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Lilkový " tatarák" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Lilkový " tatarák"
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|