|
Recept na Lilková směs na dva způsoby ( na toasty nebo karbanátky)
Recept na Lilková směs na dva způsoby ( na toasty nebo karbanátky) je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Lilková směs na dva způsoby ( na toasty nebo karbanátky) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Na směs: 1 větší lilek 200g hlívy ústřičné pár sušených naložených rajčat pár plátků schwarzwaldské šunky 3-4 stroužky česneku hrst na kostičky nakrájeného sýru podle chuti ( feta, balkánský, gorgonzola, niva ...) čerstvá bazalka sůl olivová olej + na karbanátky: 1 vejce strouhanka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Lilková směs na dva způsoby ( na toasty nebo karbanátky)
Recept na Lilková směs na dva způsoby ( na toasty nebo karbanátky): Nejprve nakrájíme lilek na drobné kostičky, vložíme do cedníku, osolíme a necháme vypotit, občas protřeseme. Poté osušíme papírovou utěrkou. Hlívu, šunku a sušená rajčata taktéž nakrájíme na kostičky a opečeme na olivovém oleji, osolíme. Vyjmeme, dáme do misky a na oleji opečeme dohněda kostičky lilku, ke konci přidáme posekaný česnek. Vše přendáme do misky, nasekáme bazalku, přimícháme spolu s kostičkami sýru, dosolíme podle potřeby. A máme hotovou směs. 1. Naneseme směs na toasty nebo topinky a zapečeme pod grilem, dokud se sýr neroztaví. 2. A nebo přidáme ke směsi vejce, zahustíme strouhankou a vytvarujeme karbanátky. Posypeme lehce strouhankou a opečeme pozvolna na oleji, případně vložíme na pečící papír, zastříkneme olejem a pečeme v troubě.
Poznámka k receptu na Lilková směs na dva způsoby ( na toasty nebo karbanátky): Já bych si dala obojí, bodisko veliké posílám
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Lilková směs na dva způsoby ( na toasty nebo karbanátky), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 28.07.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: Na směs: 1 větší lilek 200g hlívy ústřičné pár sušených naložených rajčat pár plátků schwarzwaldské šunky 3-4 stroužky česneku hrst na kostičky nakrájeného sýru podle chuti ( feta, balkánský, gorgonzola, niva ...) čerstvá bazalka sůl olivová olej + na karbanátky: 1 vejce strouhanka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na lilková směs na dva způsoby ( na toasty nebo karbanátky),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Lilková směs na dva způsoby ( na toasty nebo karbanátky) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Lilková směs na dva způsoby ( na toasty nebo karbanátky)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|