RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Lilková pochoutka (parmiggiana)

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Lilková pochoutka (parmiggiana), recepty Lilková pochoutka (parmiggiana), Lilková, pochoutka, (parmiggiana)


Recept na Lilková pochoutka (parmiggiana)

Recept na Lilková pochoutka (parmiggiana) je zařazen v kategorii bezmasá jídla. K přípravě Lilková pochoutka (parmiggiana) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 vetsi lilky 2 lahve (plechovky)rajcatove omacky pomodoro 1 strouzek cesneku olej na smazeni muze byt i olivovy mozzarella podle chuti parmazan nebo jiny tvrdy syr sul jestli je? tak bazalka.

Lilková pochoutka (parmiggiana)
Zvětšit obrázek

Recept na Lilková pochoutka (parmiggiana)

Recept na Lilková pochoutka (parmiggiana):
Lilek umyjeme, nakrajime na slabe platky podelne (muze byt i na kolecka, ale lepsi se pak kraji kdyz je podelne),tyhle platky usmazime v oleji, nechat odkapat ...nez zacneme smazit tak si pripravime pomodoro: do kastrulku dame trosku olivoveho oleje,1 strouzek cesneku, pomodoro, sul, bazalku, trosku vody (ja vzdycky vyplachnu troskou vody lahve nebo plechovky od toho pomodora), muze se dochutit i trochou podravky, priklopit a nechat bublat na volnem ohni asi 20 min. Osmahnute lilky ukladame do pekacku porad stejnym smerem asi 3 vrstvy (podle velikosti pekacku), mezi vrstvama polejeme pomodorem a posypeme parmazanem (syrem) mezi nezapomenem i na mozzarellu nakrajenou na kolecka nebo kosticky, jestli je, muze se doplnit i sunka. Na vrchni vrstvu nalijem zbytek pomodora a jeste posypeme parmazanem .....nechame zapect v troube asi 35min na 200°C

Poznámka k receptu na Lilková pochoutka (parmiggiana):
Je vyborna den ulezela Jestli to chce nekdo dietni, lilek se da jen orestovat bez smazeni. Je to super i jako priloha k masu atd. Preji dobrou chut

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Lilková pochoutka (parmiggiana), kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: pitanet
  • Datum vložení: 22.04.2010
  • Počet porcí: 4-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Bezmasá jídla
  • Suroviny: 2 vetsi lilky 2 lahve (plechovky)rajcatove omacky pomodoro 1 strouzek cesneku olej na smazeni muze byt i olivovy mozzarella podle chuti parmazan nebo jiny tvrdy syr sul jestli je? tak bazalka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na lilková pochoutka (parmiggiana), pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Lilková pochoutka (parmiggiana) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Lilková pochoutka (parmiggiana)

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist