|
Recept na Lilek zapečený s rýžovou směsí
Recept na Lilek zapečený s rýžovou směsí je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Lilek zapečený s rýžovou směsí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 ks baklažány = lilky 1 cibuľa 2 PL oleja 1 paradajka 1 paprika - lusk 4 PL uvarenej ryže 1 vajce viazanička petržlenovej vňate 200 ml kyslej smotany soľ čierne korenie - pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Lilek zapečený s rýžovou směsí
Recept na Lilek zapečený s rýžovou směsí: Baklažány po dĺžke rozpolíme, čiastočne vydlabeme. Vzniknuté lodičky posolíme, dužinu pokrájame na menšie kúsky a necháme vypotiť. Na oleji osmažíme na drobno pokrájanú cibuľu, pridáme na drobno pokrájanú papriku a paradajku, pomaly dusíme, pridáme mierne vyžmýkanú dužinu, okoreníme, ďalej dusíme. Vypneme zdroj tepla, pridáme uvarenú ryžu a pokrájanú vňať. V smotane rozmiešame vajce a vmiešam do chladnúcej zmesi. Naplníme lodičky baklažánov, ktoré sme osušili. Pečieme pomaly pri 200 stupňoch, horkovzduch asi 45 minút.
Poznámka k receptu na Lilek zapečený s rýžovou směsí: Podávame napr. s rôzne upravenými zemiakmi a cesnakovým dipom z kyslej smotany.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Lilek zapečený s rýžovou směsí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 11.11.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: 3 ks baklažány = lilky 1 cibuľa 2 PL oleja 1 paradajka 1 paprika - lusk 4 PL uvarenej ryže 1 vajce viazanička petržlenovej vňate 200 ml kyslej smotany soľ čierne korenie - pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na lilek zapečený s rýžovou směsí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Lilek zapečený s rýžovou směsí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Lilek zapečený s rýžovou směsí
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|