Recept na Likér z černých jeřabin
Recept na Likér z černých jeřabin je zařazen v kategorii nápoje.
K přípravě Likér z černých jeřabin budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 litr černých jeřabin, 40 dkg cukru, 1/2 l rumu, 1 a půl lahvičky mandlové tresti.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Likér z černých jeřabin
Recept na Likér z černých jeřabin: 1 litr opláchnutých jeřabin přelijeme 1 litrem vařící vody a necháme je 4-5 dní v chladu. Pak je trochu promačkáme a přecedíme. Do šťávy přidáme 40 dkg cukru a krátce povaříme. Do vychladlého přilijeme rum a mandlovou tresť.
Poznámka k receptu na Likér z černých jeřabin: Zdroj: časopis Lidové recepty (jen jsem v názvu přejmenovala griotku na likér)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Likér z černých jeřabin, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Marta (Marta)
- Datum vložení: 28.10.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Nápoje
- Suroviny: 1 litr černých jeřabin, 40 dkg cukru, 1/2 l rumu, 1 a půl lahvičky mandlové tresti
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na likér z černých jeřabin,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Likér z černých jeřabin - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Likér z černých jeřabin
|
|