|
Recept na LAHODNÉ DUŠENÉ HLÁVKOVÉ ZELÍ
Recept na LAHODNÉ DUŠENÉ HLÁVKOVÉ ZELÍ je zařazen v kategorii přílohy.
K přípravě LAHODNÉ DUŠENÉ HLÁVKOVÉ ZELÍ budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Hlávka červeného zelí, 1 cibule, cukr, sůl, máslo, ocet, brambora.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na LAHODNÉ DUŠENÉ HLÁVKOVÉ ZELÍ
Recept na LAHODNÉ DUŠENÉ HLÁVKOVÉ ZELÍ: Cibuli osmahneme na másle a přidáme nadrobno nakrájené zelí a zalijeme vodou nebo vývarem tak aby bylo zelí zakryté a dusíme. Přidáme cca 5-6 polévkových lžic cukru a dosolíme tak, aby to nebylo jen sladké cca 3 lžičky. Průběžně je třeba promíchat a dolévat vodu dle potřeby. Když je zelí měkké a vody tak třetina i míň, nastrouháme brambor nadrobno a vmícháme do zelí postupně až se zahustí a vznikne hladká hmota, která pomalu teče. Nakonec dochutíme octem aby zelí mělo nakyslou chuť. Toto zelí nemá chybu a oproti zahuštěním moukou je lahodnější.
Poznámka k receptu na LAHODNÉ DUŠENÉ HLÁVKOVÉ ZELÍ: s bramborou jsem ještě nedělala. ráda vyzkouším, děkuji za inspiraci
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu LAHODNÉ DUŠENÉ HLÁVKOVÉ ZELÍ, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: hanyss
- Datum vložení: 08.02.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Přílohy
- Suroviny: Hlávka červeného zelí, 1 cibule, cukr, sůl, máslo, ocet, brambora
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na lahodnÉ duŠenÉ hlÁvkovÉ zelÍ,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na LAHODNÉ DUŠENÉ HLÁVKOVÉ ZELÍ - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď LAHODNÉ DUŠENÉ HLÁVKOVÉ ZELÍ
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|