RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kynuté ovocné knedlíky, zatím nejlepší recept

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kynuté ovocné knedlíky, zatím nejlepší recept, recepty Kynuté ovocné knedlíky, zatím nejlepší recept, Kynuté, ovocné, knedlíky, zatím, nejlepší, recept


Recept na Kynuté ovocné knedlíky, zatím nejlepší recept

Recept na Kynuté ovocné knedlíky, zatím nejlepší recept je zařazen v kategorii sladká jídla. K přípravě Kynuté ovocné knedlíky, zatím nejlepší recept budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1/2 kg dětské krupičky, 1 vejce, 3/4 kostky kvasnic, 1/4 l mléka, 4 lžíce cukru krupice, 4 lžíce hladké mouky, 4 lžíce rozpuštěného másla, špetka soli.

Kynuté ovocné knedlíky, zatím nejlepší recept
Zvětšit obrázek

Recept na Kynuté ovocné knedlíky, zatím nejlepší recept

Recept na Kynuté ovocné knedlíky, zatím nejlepší recept:
Klasicky postup: Z vlazneho mleka, cukru kvasnic a mouky udelame kvasek, ktery vlijeme do zadelavaci misy k pripravene krupici, pridame rozpustene maslo, rozslehane vejce a spetku soli. Zadelame testo, ktere nechame pod cistou uterkou kynout,behem kynuti muzeme jeste 2x promichat. Pro pekarny: postupujeme podle navodu, t.j. dolu tekute, na to sypke a na zaver do nektereho rozku sul a nahoru rozdrobim kvasnice.Program testo samozrejme. Z vykynuteho testa vykrajuji lzici kousky, v dlani je zplostim na placicku a balim ovoce. Necham na plechu jeste trochu nakynout a pak varime jak jsme zvyklí, bud klasicky ve vode nebo v pare. Ja jsem se posledni roky naucila v pare, vyrobila jsem si vlastni pařak ze stavebniho pletiva. Zbylo nam pletivo, kdyz jsme delali klec pro osmaky, tak jsem na ten zbytek obkreslila velky pekac, vystrihla, slo to dobre klasickýma nuzkama, pouzila jsem ty nejlevnejsi ze supermarketu. Do jednoho dilu pekace naliju vodu, pres nej polozim to pletivo, na to dam bud pecici papir nebo alobal, potru trochu olejem, propicham nozem a pak jen naskladam knedliky, podle velikosti se mi jich tam vleze 6 - 8, priklopim druhym a varim na sporaku soucasne na dvou horacich zase podle velikosti, priblizne 20 minut. Vyhodou vareni v pare je, ze knedliky neprevarite, kdyz na ne zapomenete a me osobne se libi, ze jsou hladke a dobre sedi tou jednou plochou stranou na talirich. Kynute knedliky vzdycky propichejte po vytazeni z vody nebo pary vidlickou, aby z nich vysla para a nezdrcly se. Konecne jsem si nasla cas a opravila postup i kdyz podle me je lepsi kdyz si kazdy najde svuj vlastni postup,ktery mu vyhovuje.

Poznámka k receptu na Kynuté ovocné knedlíky, zatím nejlepší recept:
*

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kynuté ovocné knedlíky, zatím nejlepší recept, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: zrzinka
  • Datum vložení: 08.08.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Sladká jídla
  • Suroviny: 1/2 kg dětské krupičky, 1 vejce, 3/4 kostky kvasnic, 1/4 l mléka, 4 lžíce cukru krupice, 4 lžíce hladké mouky, 4 lžíce rozpuštěného másla, špetka soli
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kynuté ovocné knedlíky, zatím nejlepší recept, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kynuté ovocné knedlíky, zatím nejlepší recept - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kynuté ovocné knedlíky, zatím nejlepší recept

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist