|
Recept na Kyjevský kotlet podle Václava Kopty
Recept na Kyjevský kotlet podle Václava Kopty je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kyjevský kotlet podle Václava Kopty budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 celá kuřecí prsa s kostí a křídlem 200 g másla petřželka, pažitka, estragon hořčice lžička citronové šťávy 2 vejce, strouhanka, hladká mouka olej, sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kyjevský kotlet podle Václava Kopty
Recept na Kyjevský kotlet podle Václava Kopty: Rozkrojíme prsa na půl a vyjmeme kosti. V křídle kosti necháme, odřízneme špičku a sundáme kůži, zbylou část křídla necháme spojenou s půlkou prs. Opatrně maso naklepeme. Máslo smícháme z rozsekanými bylinkami, hořčicí a citronovou šťávou, rozdělíme na osm dílků, každý dílek vytvarujeme do válečku a dáme ztuhnout do mrazáku. Kuře osolíme, opepříme a do každého kousku zabalíme váleček másla s bylinkami. Obalíme v klasickém trojobalu (mouka, vejce, strouhanka). Dáme péct do rozpáleného oleje přibližně 5 minut z každé strany.
Poznámka k receptu na Kyjevský kotlet podle Václava Kopty: Zdroj: Regionální noviny
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kyjevský kotlet podle Václava Kopty, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Ivana41
- Datum vložení: 24.06.2014
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 4 celá kuřecí prsa s kostí a křídlem 200 g másla petřželka, pažitka, estragon hořčice lžička citronové šťávy 2 vejce, strouhanka, hladká mouka olej, sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kyjevský kotlet podle václava kopty,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kyjevský kotlet podle Václava Kopty - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kyjevský kotlet podle Václava Kopty
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|