|
Recept na Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku
Recept na Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
0,5kg kuřecích prsíček 3 vejce cca 0,35l mléka lžička soli lžíce koření gyros(mám originál koupené v Řecku, ale české směsi jsou také dobré) polohrubá mouka tuk na smažení.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku
Recept na Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku: Kuřecí maso opláchneme, nakrájíme na plátky, naklepeme a nakrájíme na delší nudličky, které posolíme a pokropíme grilovacím kořením Ze zbylých surovin uděláme těstíčko jako na palačinky, (malinko hustší), nudličky v těstíčku obalujeme a smažíme. Pokud nám zbyde těstíčko, jako že asi jo, tak ze zbylého smažíme jako palačinky, nakrájíme na nudličky a pokud máme k obědu vývar, máme nahrazeny nudle, pokud budeme mít vývar někdy jindy, takto nachystané nudle dáme do sáčku a zmrazíme, použijeme do vývaru příště.
Poznámka k receptu na Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku: dělá se i sýrové těstíčko, ale aby vynikla chuť Gyros, tak toto je jen kořeněné těstíčko, jinak těstíčko můžeme ochutit čímkoliv, třeba bazalkou, kmínem atd.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Reneels (Renata)
- Datum vložení: 06.04.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 0,5kg kuřecích prsíček 3 vejce cca 0,35l mléka lžička soli lžíce koření gyros(mám originál koupené v Řecku, ale české směsi jsou také dobré) polohrubá mouka tuk na smažení
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|