RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kuřecí tempura se zeleninovým salátem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kuřecí tempura se zeleninovým salátem, recepty Kuřecí tempura se zeleninovým salátem, Kuřecí, tempura, se, zeleninovým, salátem


Recept na Kuřecí tempura se zeleninovým salátem

Recept na Kuřecí tempura se zeleninovým salátem je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Kuřecí tempura se zeleninovým salátem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Tempura: 2 Kuřecí prsní řízky 1 červená paprika 2 jarní cibulky 2 vejce hladká mouka čerstvě mletý pepř sůl studená voda slunečnicový olej Zeleninový salát: Směs trhaných listových salátů (dubový list, endivie, kadeřavý salát, ledový salát) Hrst rukoly 1 menší červená cibule asi 200g cherry rajčátek 1 vařené vajíčko (nemusí být) medovo – hořčičný dressing (klidně kupovaný).

Kuřecí tempura se zeleninovým salátem
Zvětšit obrázek

Recept na Kuřecí tempura se zeleninovým salátem

Recept na Kuřecí tempura se zeleninovým salátem:
Nejprve natrháme saláty, rukolu zbavíme stonků, rajčátka přepůlíme a červenou cibuli nakrájíme nadrobno. Vše ve velké míse smícháme spolu s dressingem a dáme do chladu. Kuřecí maso nakrájíme na proužky, osolíme, opepříme. Papriku nakrájíme na větší kousky nebo proužky. Jarní cibulku zbavíme dlouhé zelené natě a zbytek nakrájíme na větší kusy. Těstíčko si připravíme z asi půl litru hodně studené vody, dvou vajec (nejlépe domácích – aby bylo těstíčko pěkně žluté) a přesáté hladké mouky (podle oka – aby bylo těstíčko středně husté). Poté těstíčko ještě dochutíme solí a pepřem. V hlubší pánvi (woku) rozehřejeme olej. Kousky masa a zeleniny namáčíme v těstíčku a smažíme na středním plameni dozlatova. Hotovou tempuru necháme okapat na papírových ubrouscích, poté podáváme se salátem, který můžeme doplnit na talíři o kousky vařených vajíček.

Poznámka k receptu na Kuřecí tempura se zeleninovým salátem:
Medovo – hořčičný dressing můžeme připravit z bílého vinného octa, medu, dijonské a celozrrné hořčice, soli a pepře, nebo koupit (např. v Tescu nebo v prodejně Marks & Spencer)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí tempura se zeleninovým salátem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Aronoele (Kamila Švarcová)
  • Datum vložení: 02.12.2010
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: Tempura: 2 Kuřecí prsní řízky 1 červená paprika 2 jarní cibulky 2 vejce hladká mouka čerstvě mletý pepř sůl studená voda slunečnicový olej Zeleninový salát: Směs trhaných listových salátů (dubový list, endivie, kadeřavý salát, ledový salát) Hrst rukoly 1 menší červená cibule asi 200g cherry rajčátek 1 vařené vajíčko (nemusí být) medovo – hořčičný dressing (klidně kupovaný)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí tempura se zeleninovým salátem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí tempura se zeleninovým salátem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí tempura se zeleninovým salátem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist