|
Recept na Kuřecí stehna po zbojnicku
Recept na Kuřecí stehna po zbojnicku je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí stehna po zbojnicku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 kuřecí stehna, pikantní, nejlépe slovenská klobása-asi 6 cm, smetana ke šlehání 31%, 1 lžíce hořčice, 2 stroužky česneku, sůl, pepř, grilovací koření, celý kmín..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí stehna po zbojnicku
Recept na Kuřecí stehna po zbojnicku: Horní kost stehen odkostíme a vyjmeme. Česnek utřeme s troškou soli a potřeme pastou vnitřky stehen. Z klobásy ukrojíme cca 6 cm, podélně ji rozkrojíme a do prostoru, kde byla kost vložíme do každého stehna polovinu a sepneme párátky. Povrch stehen mírně osolíme, popřípadě okořeníme grilovacím kořením a celým kmínem. Takto upravená stehna vložíme do pekáčku, můžeme ještě přidat několik koleček klobásy a zalijeme smetanou, kterou jsme malinko osolili a zašlehali do ní lžíci hořčice. Přiklopíme druhým pekáčkem a pečeme cca 40 minut, pak odklopíme a pečeme dohněda. Jako přílohu můžeme zvolit zeleninu, ale také různě upravené brambory.
Poznámka k receptu na Kuřecí stehna po zbojnicku: Jóóó s dušenou zeleninou si takové kuřecí stehýnko docela dobře dovedu představit
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí stehna po zbojnicku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 05.03.2013
- Počet porcí: 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 2 kuřecí stehna, pikantní, nejlépe slovenská klobása-asi 6 cm, smetana ke šlehání 31%, 1 lžíce hořčice, 2 stroužky česneku, sůl, pepř, grilovací koření, celý kmín.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí stehna po zbojnicku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí stehna po zbojnicku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí stehna po zbojnicku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|