|
Recept na Kuřecí steaky na žampionech a smetaně
Recept na Kuřecí steaky na žampionech a smetaně je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí steaky na žampionech a smetaně budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 kusy stehenních řízků bez kůže, 3 stroužky česneku, 200g žampionů, 180 ml smetany-(může být 30%, ale dala jsem 12%), 60 ml kuřecího vývaru, zelené fazolky, mrkev, sůl, 2 lžíce olivového oleje..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí steaky na žampionech a smetaně
Recept na Kuřecí steaky na žampionech a smetaně: Na pánvi rozpálíme olej a mírně naklepané, osolené maso na něm zprudka opékáme z obou stran asi 3-4 minuty. Maso vyjmeme z pánve a vložíme je mezi 2 talíře, aby udrželo teplo. Do výpeku dáme nakrájené žampiony, pokud je potřeba, přidáme trochu oleje a opékáme je dohněda. Pak vmícháme česnek nakrájený na plátky, přilijeme smetanu a vývar a vaříme asi 4-5 minut do zhoustnutí. Podle chuti dosolíme. Do smetanového základu vrátíme maso a společně prohřejeme. Mrkev nakrájíme na nudličky a společně s fazolkami ohříváme na páře cca 15 min.
Poznámka k receptu na Kuřecí steaky na žampionech a smetaně: Leták Albert
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí steaky na žampionech a smetaně, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 26.09.2014
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 4 kusy stehenních řízků bez kůže, 3 stroužky česneku, 200g žampionů, 180 ml smetany-(může být 30%, ale dala jsem 12%), 60 ml kuřecího vývaru, zelené fazolky, mrkev, sůl, 2 lžíce olivového oleje.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí steaky na žampionech a smetaně,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí steaky na žampionech a smetaně - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí steaky na žampionech a smetaně
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|