Recept na Kuřecí roládky s křenovým přelivem
Recept na Kuřecí roládky s křenovým přelivem je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí roládky s křenovým přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 kuřecí prsní řízky 100 g salámu paprikáš 150 g sýra jadel 100-200 ml smetany ke šlehání 3 lžíce krenexu hladká mouka mléko olej pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí roládky s křenovým přelivem
Recept na Kuřecí roládky s křenovým přelivem: Maso rozklepeme, osolíme, opepříme a poklademe plátky paprikáše a plátky jadelu. Svineme do roládky a upevníme párátky nebo skřipcem. V pánvi rozpálíme olej a 10 minut na něm roládky opékáme ze všech stran. Zmírníme teplotu a dopékáme dalších 10 minut - můžeme chvílemi přikrýt pokličkou. Maso vyndáme a udržujeme teplé. Výpek zaprášíme dvěmi lžícemi hladké mouky, prosmahneme, zalijeme mlékem a přidáme krenex. Provaříme na požadovanou hustotu, zalijeme šlehačkou a dosolíme. Maso nakrájíme na plátky a podáváme na křenové omáčce.
Poznámka k receptu na Kuřecí roládky s křenovým přelivem: Eli,to bylo dost podobné,navíc inspirována jsem byla právě tvým receptema jestě jsem zapomněla..k té anglické jsem přidala i trochu(zbytek)pršuta
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí roládky s křenovým přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 20.11.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 4 kuřecí prsní řízky 100 g salámu paprikáš 150 g sýra jadel 100-200 ml smetany ke šlehání 3 lžíce krenexu hladká mouka mléko olej pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí roládky s křenovým přelivem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí roládky s křenovým přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí roládky s křenovým přelivem
|
|