RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku po sté, se šťouchanými bramborami

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku po sté, se šťouchanými bramborami, recepty Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku po sté, se šťouchanými bramborami, Kuřecí, řízky, sý


Recept na Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku po sté, se šťouchanými bramborami

Recept na Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku po sté, se šťouchanými bramborami je zařazen v kategorii pro začátečníky. K přípravě Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku po sté, se šťouchanými bramborami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g prsních řízků/můžeme použít i ze stehen 1 lžíce kouřové soli 2 lžíce granulovaného česneku 4 lžíce oleje na těstíčko 200 g Eidamu nastrouhaného na jemném slzičkovém struhadle 100 ml světlého piva 1 vejce 3 lžíce strouhanky na smažení sádlo,nebo olej na šťouchané brambory 4 středně velké uvařené brambory/můžeme použít i z předešlého dne 1 plátek másla 1cm silný 3 lahůdkové cibulky,nebo 1 menší obyčejnou cibuli 50 ml horkého mléka.

Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku po sté, se šťouchanými bramborami
Zvětšit obrázek

Recept na Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku po sté, se šťouchanými bramborami

Recept na Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku po sté, se šťouchanými bramborami:
Řízky opláchneme, osušíme a lehce naklepeme. Z obou stran okořeníme solí a česnekem a vetřeme olej. Řízky uložíme v uzavíratelné nádobě alespoň na 2hodiny do lednice, ale můžeme nechat i do druhého dne. V míse vidličkou ušleháme pivo s vejcem. Přidáme nastrouhaný sýr, strouhanku a umícháme hustější těstíčko. Pokud se nám bude zdát, že strouhanka hodně“pije“ můžeme opatrně přilít trošku piva a těstíčko malinko naředit. Nemělo by stékat z vidličky. Odpočaté řízky namočíme v těstíčku z jedné strany a namočenou stranou je vložíme do pánve s rozehřátým olejem. Smažíme na slabém plameni přibližně 10minut do zlatavé barvy. Po této době horní stranu řízků pomažeme těstíčkem, řízky opatrně podebereme obracečkou a otočíme. Opět smažíme na slabém plameni 10minut. Během smažení řízků připravíme šťouchané brambory. V kastrolu na rozehřátém plátku másla osmažíme do růžové barvy nadrobno nakrájené bílé části cibulek. Přidáme brambory, zelenou cibulovou nať, horké mléko a šťouchadlem rozmačkáme. Na talíř nandáme brambory a řízek. Můžeme ozdobit čerstvým rajčetem a posypat troškou nakrájené nati z lahůdkové cibulky.

Poznámka k receptu na Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku po sté, se šťouchanými bramborami:
Pro větší výběr přidávám podobné recepty http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=ku...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku po sté, se šťouchanými bramborami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 10.01.2015
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pro začátečníky
  • Suroviny: 500 g prsních řízků/můžeme použít i ze stehen 1 lžíce kouřové soli 2 lžíce granulovaného česneku 4 lžíce oleje na těstíčko 200 g Eidamu nastrouhaného na jemném slzičkovém struhadle 100 ml světlého piva 1 vejce 3 lžíce strouhanky na smažení sádlo,nebo olej na šťouchané brambory 4 středně velké uvařené brambory/můžeme použít i z předešlého dne 1 plátek másla 1cm silný 3 lahůdkové cibulky,nebo 1 menší obyčejnou cibuli 50 ml horkého mléka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí řízky v sýrovém těstíčku po sté, se šťouchanými bramborami, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku po sté, se šťouchanými bramborami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku po sté, se šťouchanými bramborami

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist