|
Recept na Kuřecí prsa v jogurtu, americké brambory a česnekový dresing
Recept na Kuřecí prsa v jogurtu, americké brambory a česnekový dresing je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí prsa v jogurtu, americké brambory a česnekový dresing budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Kuřecí prsa: - 5 kuřecích prs - 2 kelímky bílého jogurtu - 1 lžíce kurkumy - sůl Americké brambory: - 10-12 středně velkých brambor (zkrátka tolik, aby se vlezly na plech) - sůl - pepř - kmín - koření Gyros Česnekový dresing: - 5 lžic bílého jogurtu - 3 lžíce majonézy - sůl - 3 stroužky česneku - bylinky (nemusí být).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí prsa v jogurtu, americké brambory a česnekový dresing
Recept na Kuřecí prsa v jogurtu, americké brambory a česnekový dresing: 1. Kuřecí prsa si nakrájíme na tenké plátky, naklepeme, osolíme a naložíme do marinády - bílé jogurty s kurkumou. Necháme odležet 2 hodiny. 2. Brambory necháme ve slupce, důkladně omyjeme, nakrájíme na šestiny, vyskládáme na máslem vymazaný plech, osolíme, posypeme kořením Gyros, příp. opepříme či okmínujeme. Pečeme v troubě (horkovzdušná) při 150°C cca 40-45 minut (podle potřeby). 3. Smícháme bílý jogurt, majonézu, sůl a prolisovaný česnek. Vznikne nám česnekový dresing, který dáme odležet do lednice. Můžeme přidat i bylinky podle toho, kdo co má rád. 4. Kuřecí prsa vyskládáme do pečicí mísy, zalijeme marinádou z jogurtu, ve které bylo maso naloženo, a pečeme při 180°C cca 30 minut. Po vyndání z trouby zprudka osmažíme na oleji či másle.
Poznámka k receptu na Kuřecí prsa v jogurtu, americké brambory a česnekový dresing: +3
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí prsa v jogurtu, americké brambory a česnekový dresing, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Kriss
- Datum vložení: 23.04.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: Kuřecí prsa: - 5 kuřecích prs - 2 kelímky bílého jogurtu - 1 lžíce kurkumy - sůl Americké brambory: - 10-12 středně velkých brambor (zkrátka tolik, aby se vlezly na plech) - sůl - pepř - kmín - koření Gyros Česnekový dresing: - 5 lžic bílého jogurtu - 3 lžíce majonézy - sůl - 3 stroužky česneku - bylinky (nemusí být)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí prsa v jogurtu, americké brambory a česnekový dresing,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí prsa v jogurtu, americké brambory a česnekový dresing - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí prsa v jogurtu, americké brambory a česnekový dresing
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|