|
Recept na Kuřecí prsa s kořeněným přelivem, rajčátky a zakysankou
Recept na Kuřecí prsa s kořeněným přelivem, rajčátky a zakysankou je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí prsa s kořeněným přelivem, rajčátky a zakysankou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 kuřecí prsa 1 velká cibule 2 stroužky česneku 6-8 cherry rajčátek kus pórku-nemusí být 1-2 lžíce rajčatového protlaku 1 lžička Staročeského koření 1 lžíce koření na grilovaná žebírka, nebo jiné které chutná 3-4 lžic husté zakysané smetany kachní sádlo, když není tak vepřové sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí prsa s kořeněným přelivem, rajčátky a zakysankou
Recept na Kuřecí prsa s kořeněným přelivem, rajčátky a zakysankou: Na sádle si zprudka osmažíme osolená a okořeněná prsa z obou stran do měkka a vyndáme je stranou. Na výpeku osmažíme cibuli nadrobno, rajčátka nakrájená na čtvrtinky, pórek na půlkolečka, česnek na plátky, chvíli podusíme a nakonec přidáme kysanou smetanu s rajským protlakem, promícháme, vrátíme prsa a ještě chvilku zlehka povaříme a zredukujeme na hustější přeliv, osolíme a podle chuti můžeme přidat ještě trochu koření.
Poznámka k receptu na Kuřecí prsa s kořeněným přelivem, rajčátky a zakysankou: Já tekutinu neredukuji, máme rádi všechno hodně "mokré" a větší množství šťávy, omáčky i přelivu. Včera byla rýže, dnes jsme dojedli s těstovinami-obojí moc dobré.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí prsa s kořeněným přelivem, rajčátky a zakysankou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 17.05.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 4 kuřecí prsa 1 velká cibule 2 stroužky česneku 6-8 cherry rajčátek kus pórku-nemusí být 1-2 lžíce rajčatového protlaku 1 lžička Staročeského koření 1 lžíce koření na grilovaná žebírka, nebo jiné které chutná 3-4 lžic husté zakysané smetany kachní sádlo, když není tak vepřové sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí prsa s kořeněným přelivem, rajčátky a zakysankou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí prsa s kořeněným přelivem, rajčátky a zakysankou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí prsa s kořeněným přelivem, rajčátky a zakysankou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|