Recept na Kuřecí maso zapékané s jablky a hermelínem
Recept na Kuřecí maso zapékané s jablky a hermelínem je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí maso zapékané s jablky a hermelínem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 kuřecí prsní řízky jablíčka (tak dva kusy, dle velikosti) 2ks hermelínu 2 PL sojové omáčky 3 PL rumu smetana ke šlehání grilovací koření sůl salám herkules (cca 10-15 dkg).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí maso zapékané s jablky a hermelínem
Recept na Kuřecí maso zapékané s jablky a hermelínem: Kuřecí prsíčka naklepeme, nasolíme, případně kdo chce může i opepřit a posypeme grilovacím kořením. Vložíme do vymazaného pekáčku, či zapékací mísy. Na maso klademe oloupaná nakrájená jablíčka a salám. Zasypeme hermelínem nastrouhaným na hrubém struhadle (velké kapky) a zalijeme smetanou smíchanou s rumem a sojovou omáčkou. Dáme zapéct na 150 stupňů na 30minut a pak ještě přidáme troubě na 180stupňů a zapečeme ještě tak 15 minut.
Poznámka k receptu na Kuřecí maso zapékané s jablky a hermelínem: Tento recept jsem kdysi našla v letáku InterSpar. Je velmi rychlý a chutný. Jako přílohu doporučuji jakkoliv upečené brambory, či hranolky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí maso zapékané s jablky a hermelínem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: podle množství surovin
- Datum vložení: 05.03.2011
- Počet porcí: 2,5 litru
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 4 kuřecí prsní řízky jablíčka (tak dva kusy, dle velikosti) 2ks hermelínu 2 PL sojové omáčky 3 PL rumu smetana ke šlehání grilovací koření sůl salám herkules (cca 10-15 dkg)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí maso zapékané s jablky a hermelínem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí maso zapékané s jablky a hermelínem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí maso zapékané s jablky a hermelínem
|
|