|
Recept na Kuřecí kousky v hlávkovém zelí s těstovinami Riscossa do červena
Recept na Kuřecí kousky v hlávkovém zelí s těstovinami Riscossa do červena je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí kousky v hlávkovém zelí s těstovinami Riscossa do červena budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
nasekané kuřecí kousky bez kůže 1/2 hlávky menšího zelí 1 cibule 1 lahůdková cibulka 500 ml kuřecího vývaru 1 lžíce rajského protlaku 1/2 lžíce mleté papriky 3 lžíce oleje trochu čerstvě drceného pepře súl 1 celé balení těstovin Riscossa, nebo nějaké vrtulky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí kousky v hlávkovém zelí s těstovinami Riscossa do červena
Recept na Kuřecí kousky v hlávkovém zelí s těstovinami Riscossa do červena: Na oleji si osmažíme cibuli nakrájenou nadrobno, k ní přidáme nasekané kousky kuřete(měla jsem 2 stehna) bez kůže(ty můžeme uvařit a tekutinu použít jako vývar), kousky osolíme, opepříme a opečeme ze všech stran. Zatím si nakrouháme zelí, pak dáme ke kuřeti papriku, připravené zelí, které také chvíli osmahneme, zalijeme vývarem a dusíme. Během dušení dáme ještě rajčatový protlak, dosolíme, dusíme doměkka a ke konci dáme na kolečka nakrájenou lahůdkovou cibulku. Uvaříme si těstoviny al dente a promícháme je s kuřecím sosem, kterého uděláme tolik, abychom měli jídlo pěkně mokré.
Poznámka k receptu na Kuřecí kousky v hlávkovém zelí s těstovinami Riscossa do červena: Jídlo je to rychlé a k chuti řeknu jen, že manžel si 2x přidal a já se těšila, že zbyde ještě na zítra k obědu-takto ani omylem. Kdo by nechtěl vývar z kůží, může použít 1/2 kostky zlatého slepičího bujónu, nebo jeden zeleninový!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí kousky v hlávkovém zelí s těstovinami Riscossa do červena, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 12.12.2013
- Počet porcí: 4-6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: nasekané kuřecí kousky bez kůže 1/2 hlávky menšího zelí 1 cibule 1 lahůdková cibulka 500 ml kuřecího vývaru 1 lžíce rajského protlaku 1/2 lžíce mleté papriky 3 lžíce oleje trochu čerstvě drceného pepře súl 1 celé balení těstovin Riscossa, nebo nějaké vrtulky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí kousky v hlávkovém zelí s těstovinami riscossa do červena,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí kousky v hlávkovém zelí s těstovinami Riscossa do červena - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí kousky v hlávkovém zelí s těstovinami Riscossa do červena
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|