|
Recept na Kuřecí kousky naložené v kořeněné marinádě
Recept na Kuřecí kousky naložené v kořeněné marinádě je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí kousky naložené v kořeněné marinádě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
tak 400 g kuřecího masa bez kůže - měla jsem 3 vykostěná stehna 1 cibule 2 stroužky česneku 2 menší mrkve tak 300 ml drůbežího vývaru 2 lžíce sójové omáčky 1-2 lžíce medu 2 žloutky 1 lžička zázvoru 1 lžíce solamylu 1/2-1 lžička chilli 1 lžička kari 1 lžička "Orient Grill" od Avokáda worcester - nemusí být 1 lžíce sušené hlívy ústřičné 50 ml vody olivový olej petrželka pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí kousky naložené v kořeněné marinádě
Recept na Kuřecí kousky naložené v kořeněné marinádě: Do mísy dáme veškeré koření zázvor, chilli, kari, Grill koření, pepř, worcester,dále dáme sojovou omáčku, solamyl, rozdrcený česnek, žloutky, olivový olej, med, sůl, všechno promícháme a naředíme 50 ml vody. Maso si nakrájíme na kousky, ponoříme do marinády, promícháme a dáme přes noc do lednice. Druhý den si dáme na pánev trochu olivového oleje, na něm osmažíme cibuli, na ní dáme obsah, který jsme měli v lednici a zprudka zprvu restujeme, pak teplotu ztlumíme, zalijeme drůbežím vývarem a přidáme nastrouhané mrkve, promícháváme, dusíme jen tak 15 minut, doladíme chutě a zredukujeme si šťávu, buď víc, tak přidáme vývar, když míň, necháme vývar trošku vyvařit. Můžeme ozdobit petrželkou.
Poznámka k receptu na Kuřecí kousky naložené v kořeněné marinádě: Tak mě to včera napadlo naložit a dnes bylo k obědu a přesto, že nejsme na pálivá jídla, tohle nám moc chutnalo, jídlo bylo pikantní.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí kousky naložené v kořeněné marinádě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 29.03.2014
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: tak 400 g kuřecího masa bez kůže - měla jsem 3 vykostěná stehna 1 cibule 2 stroužky česneku 2 menší mrkve tak 300 ml drůbežího vývaru 2 lžíce sójové omáčky 1-2 lžíce medu 2 žloutky 1 lžička zázvoru 1 lžíce solamylu 1/2-1 lžička chilli 1 lžička kari 1 lžička "Orient Grill" od Avokáda worcester - nemusí být 1 lžíce sušené hlívy ústřičné 50 ml vody olivový olej petrželka pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí kousky naložené v kořeněné marinádě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí kousky naložené v kořeněné marinádě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí kousky naložené v kořeněné marinádě
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|