|
Recept na Kuře v červeném víně
Recept na Kuře v červeném víně je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuře v červeném víně budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Kuracie prsia 3ks, vykostene stehna 2ks, 1 velka cibula, 4 paradajky, 1 zelena paprika, 200 ml suche cervene vino, 200 ml vyvar, 3 zemiaky, sol, mlete cierne korenie, hladka muka, bobkovy list, plna polievkova lyzica susenych hrozienok, olivovy olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuře v červeném víně
Recept na Kuře v červeném víně: Kusky kuraciny osolim, okorenim, zlahka obalim v muke. Paradajky olupeme, vyberieme mokre vnutro a semienka, papriku zbavim jadierok, cibulu ocistim. Vsetko nakrajam na kusky. V rajnici rozohrejem olej a maso dobre poopekam zo vsetkych stran do zlata. Vyberiem ho a odlozim na teple miesto. Do vypeku dam cibulu, paradajky a papriku, dobre opecieme zo vsetkych stran, ked zaklad akokeby pustil stavicku, vratim nan maso, podlejeme castou cerveneho vina, castou vyvaru, pridame bobkovy list, ocistene a na stvrtky nakrajane zemiaky a pod pokrievkou dusime a podlievame vinom a vyvarom, az kym nie je masko makke. Zemiaky prijmu od vina cervenu farbu, takze mozno budu vyzerat cudne, ale chutia vynikajuco. Jeme s pecivom, aj ked my sme jedli s tarohonou.
Poznámka k receptu na Kuře v červeném víně: V povodnom recepte su miesto hrozienok olivy, ktore som nemala, v konecnom dosledku som nemala ani tie hrozienka a tak som dala cerstve hrozno....hrozienka su rozhodne lepsie. Moje dalsie recepty najdete na http://chalupnikovi.com/recepty/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuře v červeném víně, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: vybusna
- Datum vložení: 05.12.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: Kuracie prsia 3ks, vykostene stehna 2ks, 1 velka cibula, 4 paradajky, 1 zelena paprika, 200 ml suche cervene vino, 200 ml vyvar, 3 zemiaky, sol, mlete cierne korenie, hladka muka, bobkovy list, plna polievkova lyzica susenych hrozienok, olivovy olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuře v červeném víně,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuře v červeném víně - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuře v červeném víně
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|