|
Recept na Kuře na zelí a černém pivu
Recept na Kuře na zelí a černém pivu je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuře na zelí a černém pivu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kuře, ¼ l černého piva, sáček kysaného zelí, 10 dkg slaniny, 1 papriková klobása, sůl, cukr, kmín, koření zlaté kuře, lžíce másla, solamyl,.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuře na zelí a černém pivu
Recept na Kuře na zelí a černém pivu: Na suché pánvi orestujeme nadrobno nakrájenou slaninu s klobásou a po chvíli přidáme ½ sáčku kysaného zelí. Ochutíme solí, cukrem, kmínem podle vlastních zvyklostí a po 10 minutách odstavíme. Po částečném zchladnutí naplníme směsí vnitřek kuřete. Kuře osolíme, pokmínujeme, místo soli můžeme použít koření Zlaté kuře. Naplněné kuře dokonale uzavřeme špejlí nebo kovovým špízkem, vložíme na pekáč, kam jsme dali druhou půlku zelí. Kuře na pekáči podlijeme skleničkou piva, přiklopíme druhým pekáčkem nebo alobalem a pečeme h předehřáté troubě cca ¾ hodiny na 200°C. Po tomto čase kuře odklopíme, přidáme lžíci másla, potřeme jím celé kuře a dopečeme červené kůrčičky. Když je kuře hotové, vyndáme ho a do zelí přilijeme 1dl vody v rozmíchanou 1 lžíci solamylu. Zamícháme do zelí, kuře vložíme zpátky (otočenou stranou) a dáme do trouby na 10 minut . Před podáváním ochutnáme zelí a přisolíme nebo přisladíme podle vlastní chuti. Kuře rozporcujeme a podáváme s bramborem a zelím.
Poznámka k receptu na Kuře na zelí a černém pivu: Znám...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuře na zelí a černém pivu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Kroupovka (Květa)
- Datum vložení: 02.12.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 1 kuře, ¼ l černého piva, sáček kysaného zelí, 10 dkg slaniny, 1 papriková klobása, sůl, cukr, kmín, koření zlaté kuře, lžíce másla, solamyl,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuře na zelí a černém pivu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuře na zelí a černém pivu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuře na zelí a černém pivu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|