|
Recept na Kuře galského vinaře
Recept na Kuře galského vinaře je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuře galského vinaře budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 kuřecí prsní řízky 4 špalíčky nivy 4 plátky šunky nebo slaniny 4 růžičky brokolice (povařené 2-3 minuty ve slané vodě) 4 lžičky dijonské hořčice 4 stroužky česneku olej na opékání na omáčku: 1 lžíce másla 1 lžíce hladké mouky 1 nasekaný stroužek česneku 1 lžíce dijonské hořčice 1/2 bylinkové kostky 100 ml bílého vína 1 kostka cukru.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuře galského vinaře
Recept na Kuře galského vinaře: Maso rozklepeme, osolíme, z jedné strany potřeme dijonskou hořčicí, poklademe plátkem šunky, brokolicí, nivou a plátečky česneku (viz foto). Zavineme do závitků, sepneme jehlami, párátky, provázkem, skřipci - čímkoli jsme zvyklí a opečeme na rozpáleném oleji dozlatova (asi 15-20 minut, aby se maso uvnitř propeklo). Opečené maso vyndáme a zabalíme do alobalu. Z pánve odstraníme přebytečný tuk - ponecháme 1-2 lžíce výpeku, necháme rozpustit máslo a rozvonět česnek. Potom zasypeme moukou, prosmahneme, zalijeme vínem a vodou, přidáme hořčici, kostku cukru a bylinkovou kostku. Uvaříme hladkou omáčku, kterou podáváme k masu.
Poznámka k receptu na Kuře galského vinaře: Pokrm pochází z mojí oblíbené restaurace Pastička v Praze 2.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuře galského vinaře, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 12.07.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 4 kuřecí prsní řízky 4 špalíčky nivy 4 plátky šunky nebo slaniny 4 růžičky brokolice (povařené 2-3 minuty ve slané vodě) 4 lžičky dijonské hořčice 4 stroužky česneku olej na opékání na omáčku: 1 lžíce másla 1 lžíce hladké mouky 1 nasekaný stroužek česneku 1 lžíce dijonské hořčice 1/2 bylinkové kostky 100 ml bílého vína 1 kostka cukru
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuře galského vinaře,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuře galského vinaře - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuře galského vinaře
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|