|
Recept na Kukuřičný klas s pečenými brambory – vegan
Recept na Kukuřičný klas s pečenými brambory – vegan je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Kukuřičný klas s pečenými brambory – vegan budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
- 2x kukuřičný klas - brambory (množství je na vás) - máslo - půl kelímku sojanézy - 2x stroužek česneku - koření: gyros / grilovací / čubrica / bolívie (jakákoliv kombinace je dobrá) - olej - sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kukuřičný klas s pečenými brambory – vegan
Recept na Kukuřičný klas s pečenými brambory – vegan: Nejprve si připravíme brambory, ty se pečou déle. Brambory opláchneme, slupku necháme a nakrájíme je na čtvrtky. Naskládáme na plech, já dávám i pečící papír, aby se nepřipékaly a potřeme olejovou směsí z oleje, soli a koření. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C cca 30min, zkrátka dokud nejsou brambory měkké. V průběhu ještě několikrát potíráme. Kukuřici, pokud máme předvařenou, dáme do hrnce s vodou, přivedeme k varu a vaříme cca 10 minut. Pokud máte čerstvou, počítejte s tím, že se vaří celkem dost dlouho než změkne. Výborně se k bramborám hodí dip ze sojanézy, do které přimícháte natřený česnek a trochu soli. Někdy přimícháme nadrobno nasekanou pažitku, ale nemusí být. Na talíři si kukuřici (ještě teplou) posolíme a kdo má rád, může si pomazat trochou másla a s chutí se zakousnout :-) Talíř samozřejmě můžeme ozdobit jakoukoliv barevnou zeleninou…
Poznámka k receptu na Kukuřičný klas s pečenými brambory – vegan: Takto připravené jídlo je veganské, tzn. bez použití surovin živočišného původu (mléko, maso, vejce, sýr). Veganská výživa je velmi zdravá a bohatá na vitamíny, viz. webové stránky, na kterých se dozvíte více: http://www.vegan-fighter.com/ Veganské recepty: http://veganodaktyl.veganka.cz/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kukuřičný klas s pečenými brambory – vegan, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Amy.Stoker7
- Datum vložení: 11.08.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: - 2x kukuřičný klas - brambory (množství je na vás) - máslo - půl kelímku sojanézy - 2x stroužek česneku - koření: gyros / grilovací / čubrica / bolívie (jakákoliv kombinace je dobrá) - olej - sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kukuřičný klas s pečenými brambory – vegan,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kukuřičný klas s pečenými brambory – vegan - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kukuřičný klas s pečenými brambory – vegan
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|