|
Recept na Krkovičkový plátek s volským okem
Recept na Krkovičkový plátek s volským okem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krkovičkový plátek s volským okem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky krkovičky, sůl, pepř, 1 palička česneku, hladká mouka na obalení olej na smažení 4 vejce 15 dkg anglické slaniny.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkovičkový plátek s volským okem
Recept na Krkovičkový plátek s volským okem: Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Maso uložíme do lednice alespoň na noc. Před vložením na pánev s rozpáleným olejem ještě obalíme v hladké mouce. Opečené maso vyjmeme, ve výpeku uděláme volská oka, která osolíme a opepříme a dáme na plátky masa. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a nakonec opečeme na pánvi. Škvarečky posypeme volská oka. Podáváme se zeleninovou oblohou,bramborami, ale i chléb k večeři by nebyl špatný.
Poznámka k receptu na Krkovičkový plátek s volským okem: K receptu nejsou žádné komentáře.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovičkový plátek s volským okem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ivulinka (Ivana)
- Datum vložení: 02.02.2010
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 plátky krkovičky, sůl, pepř, 1 palička česneku, hladká mouka na obalení olej na smažení 4 vejce 15 dkg anglické slaniny
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovičkový plátek s volským okem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovičkový plátek s volským okem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovičkový plátek s volským okem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|