|
Recept na Krkovička v pikantním přelivu
Recept na Krkovička v pikantním přelivu je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krkovička v pikantním přelivu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g kvalitní krkovičky Na marinádu: 2dcl suchého bílého vína (já používám Müllera) 3 PL brusinek ve vlastní šťávě nebo brusinkové omáčky 3 PL omáčky sambal oelek – z červeného chilli 2 PL Lesního medu 1 KL uzené papriky 1 KL kurkumy Bílý pepř, sůl dle chuti Na dokončení - 1 smetana na vaření Olej na dušení.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkovička v pikantním přelivu
Recept na Krkovička v pikantním přelivu: Na marinádu smícháme a rozetřeme do hladka veškeré ingredience. Chuť by měla být příjemně sladkokyselkavá a ne moc pálivá. Rozkrájenou krkovičku tam vložíme a marinujeme alespoň 2 hodiny. Vložíme do kastrolu s trochou rozpáleného oleje, prudce orestujeme, zalijeme marinádou jen do výšky masa a dusíme do měkka. Kontrolujeme, zda je dost té marinády, když tak přidáme, ale ne víc než do výšky masa!!!! Na závěr vlijeme do směsi smetanu a jen prohřejeme Jako přílohu jsem volila bramborový knedlík, určitě by šla i rýže, těstoviny
Poznámka k receptu na Krkovička v pikantním přelivu: Zbytkování se vyplatilo (potřebovala jsem zlikvidovat omáčky), kamarádka s manželem, má drahá polovička a zeť si pochutnali ;-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovička v pikantním přelivu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 18.06.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 500 g kvalitní krkovičky Na marinádu: 2dcl suchého bílého vína (já používám Müllera) 3 PL brusinek ve vlastní šťávě nebo brusinkové omáčky 3 PL omáčky sambal oelek – z červeného chilli 2 PL Lesního medu 1 KL uzené papriky 1 KL kurkumy Bílý pepř, sůl dle chuti Na dokončení - 1 smetana na vaření Olej na dušení
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovička v pikantním přelivu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovička v pikantním přelivu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovička v pikantním přelivu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|