|
Recept na Krkovička v pečícím papíru
Recept na Krkovička v pečícím papíru je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krkovička v pečícím papíru budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Krkovička (plátky, klidně i s kostí) - sůl, hladká mouka Na obložení co kdo má rád... Pečící papír o velikosti dvojnásobku délky pekáče.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkovička v pečícím papíru
Recept na Krkovička v pečícím papíru: Maso naklepeme, osolíme, poprášíme hladkou moukou a zprudka opečeme na pánvi s troškou oleje. Na pekáč dáme pečící papír, poklademe plátky opečeného masa a na ty dáme to, co máme rádi (u nás směs cibule, žampiónů a červené papriky - osmahnutá na trošce oleje, na to plátky nivy). Přikryjeme druhou půlkou pečícího papíru a sepneme sponkovačkou. Pečeme 45 minut takto seplé, poté jeden kraj papíru trochu odhrneme a dopékáme do barvy. Pekla jsem na 180 °C celkem cca 2 hodiny. Maso je krásně šťavnaté, ničím ho nepodléváme.
Poznámka k receptu na Krkovička v pečícím papíru: Jen pro inspiraci v použití pečícího papíru. Pokud tady je, smáznu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovička v pečícím papíru, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: podle plátků masa :-)
- Datum vložení: 16.01.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Krkovička (plátky, klidně i s kostí) - sůl, hladká mouka Na obložení co kdo má rád... Pečící papír o velikosti dvojnásobku délky pekáče
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovička v pečícím papíru,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovička v pečícím papíru - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovička v pečícím papíru
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|