RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Krkovička s křupavým zelíčkem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Krkovička s křupavým zelíčkem, recepty Krkovička s křupavým zelíčkem, Krkovička, křupavým, zelíčkem


Recept na Krkovička s křupavým zelíčkem

Recept na Krkovička s křupavým zelíčkem je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Krkovička s křupavým zelíčkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500g krkovice, česnek, cibule, sůl, pepř, olej, máslo, rozmarýn, 300g červeného zelí, 2dl červeného vína, 2lžice cukru krupice.

Krkovička s křupavým zelíčkem
Zvětšit obrázek

Recept na Krkovička s křupavým zelíčkem

Recept na Krkovička s křupavým zelíčkem:
Zelí nakrájíme, dáme do mísy a zalijeme vařící vodou a necháme 10 min odstát. Krkovičku nakrájíme na plátky, po krajích nařízneme, aby se nekroutila, osolíme, opepříme. Opečeme na pánvi z obou stran přidáme na plátky česnek a pár snítek čerstvého rozmarýnu, podlijeme vodou a necháme dusit do měkka, šťávu nezahuštujeme jen zjemníme plátkem másla. Na pánvi na oleji osmažíme na plátky nakrájenou cibuli do zlatova přidáme plátek másla, cukr a scezené zelí, opékáme asi 5 min. a podlijeme červeným vínem. Zelí necháme vydusit a dochutíme solí a pepřem. Hotové zelí by nemělo být tvrdé, ale křupavé.

Poznámka k receptu na Krkovička s křupavým zelíčkem:
Krásné, ostatně jako všechny Tvoje recepty. Je vidět na talíři, že vaříš s láskou. Těším se na další recept

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovička s křupavým zelíčkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: sebena (Ivona Opiolová)
  • Datum vložení: 20.01.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 500g krkovice, česnek, cibule, sůl, pepř, olej, máslo, rozmarýn, 300g červeného zelí, 2dl červeného vína, 2lžice cukru krupice
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovička s křupavým zelíčkem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovička s křupavým zelíčkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovička s křupavým zelíčkem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist