|
Recept na Krkovička s křupavým zelíčkem
Recept na Krkovička s křupavým zelíčkem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krkovička s křupavým zelíčkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g krkovice, česnek, cibule, sůl, pepř, olej, máslo, rozmarýn, 300g červeného zelí, 2dl červeného vína, 2lžice cukru krupice.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkovička s křupavým zelíčkem
Recept na Krkovička s křupavým zelíčkem: Zelí nakrájíme, dáme do mísy a zalijeme vařící vodou a necháme 10 min odstát. Krkovičku nakrájíme na plátky, po krajích nařízneme, aby se nekroutila, osolíme, opepříme. Opečeme na pánvi z obou stran přidáme na plátky česnek a pár snítek čerstvého rozmarýnu, podlijeme vodou a necháme dusit do měkka, šťávu nezahuštujeme jen zjemníme plátkem másla. Na pánvi na oleji osmažíme na plátky nakrájenou cibuli do zlatova přidáme plátek másla, cukr a scezené zelí, opékáme asi 5 min. a podlijeme červeným vínem. Zelí necháme vydusit a dochutíme solí a pepřem. Hotové zelí by nemělo být tvrdé, ale křupavé.
Poznámka k receptu na Krkovička s křupavým zelíčkem: Krásné, ostatně jako všechny Tvoje recepty. Je vidět na talíři, že vaříš s láskou. Těším se na další recept
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovička s křupavým zelíčkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: sebena (Ivona Opiolová)
- Datum vložení: 20.01.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 500g krkovice, česnek, cibule, sůl, pepř, olej, máslo, rozmarýn, 300g červeného zelí, 2dl červeného vína, 2lžice cukru krupice
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovička s křupavým zelíčkem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovička s křupavým zelíčkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovička s křupavým zelíčkem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|