|
Recept na Krkovička s hromádkou
Recept na Krkovička s hromádkou je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krkovička s hromádkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky krkovičky sůl, pepř, gurmánská hořčice hladká mouka na obalení olej na pánev 2 cibule 10 dkg anglické slaniny špetka mleté papriky 4 plátky eidamu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkovička s hromádkou
Recept na Krkovička s hromádkou: Krkovičku lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a obalíme v hladké mouce a na pánvi opečeme do měkka. Pak maso vyndáme a dáme do zapékací mísy. V pánvi ve zbylém výpeku orestujeme cibuli nakrájenou na půlkolečka, přidáme na proužky nakrájenou slaninu a lehce poprášíme mletou paprikou spíše jen pro barvu, osolíme. Opékáme dorůžova. Těsně před odstavením z ohně do směsi přidáme na malé kousky nakrájený eidam, zamícháme a směsí poklademe opečené plátky masa a vložíme do trouby a 15 min. zapékáme při 180 st.
Poznámka k receptu na Krkovička s hromádkou: Vynikající s bramborem a tatarkou, budem dělat často!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovička s hromádkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ivulinka (Ivana)
- Datum vložení: 21.06.2010
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 plátky krkovičky sůl, pepř, gurmánská hořčice hladká mouka na obalení olej na pánev 2 cibule 10 dkg anglické slaniny špetka mleté papriky 4 plátky eidamu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovička s hromádkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovička s hromádkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovička s hromádkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|