|
Recept na Krkovička pro vítanou návštěvu
Recept na Krkovička pro vítanou návštěvu je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krkovička pro vítanou návštěvu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 kg krkovice bez kosti vcelku Na marinádu: 4 lžíce bílého vína nebo 2 lžíce citrónové šťávy ( když není k dispozici víno ) 3 lžíce hořčice 1 lžíce medu 2 lžíce oleje 1,5 lžičky soli Na náplň: 10 plátků uzeného - 2 mm silné 10 plátků sýra - 2 mm silné 150 g syrových žampionů - 2 mm silné Na pomazání: 2 lžíce oleje.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkovička pro vítanou návštěvu
Recept na Krkovička pro vítanou návštěvu: Nakrájíme maso na 1,5 cm silné plátky, ale nedokrájíme do konce. Smícháme věci na marinádu, potřeme tím maso i v rozřezu, zabalíme do alobalu a necháme v lednici alespoň 24 hodin. Druhý den dáme do každého rozřezu plátek uzeného, plátek sýra, plátky žampionů. Pomažeme olejem a pořádně zabalíme do alobalu, aby po dobu pečení nevytekla šťáva. Dáme do předehřáté trouby na 200°C a pečeme nejméně 2 hodiny - posledních 20 minut alobal otevřeme a dopečeme odkryté.
Poznámka k receptu na Krkovička pro vítanou návštěvu: Po konzultácii s autorkou receptu som použila orech ( bravčové stehno ). Zároveň som na jej požiadanie opravila v marináde v recepte suroviny, používa sa buď víno alebo citrónová šťava, nie oboje naraz. Výsledok je samozrejme vynikajúci. Vďaka Airan za recept.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovička pro vítanou návštěvu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jarek71
- Datum vložení: 23.12.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 2 kg krkovice bez kosti vcelku Na marinádu: 4 lžíce bílého vína nebo 2 lžíce citrónové šťávy ( když není k dispozici víno ) 3 lžíce hořčice 1 lžíce medu 2 lžíce oleje 1,5 lžičky soli Na náplň: 10 plátků uzeného - 2 mm silné 10 plátků sýra - 2 mm silné 150 g syrových žampionů - 2 mm silné Na pomazání: 2 lžíce oleje
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovička pro vítanou návštěvu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovička pro vítanou návštěvu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovička pro vítanou návštěvu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|