|
Recept na Krkovička na pivu, medu a šalotkách
Recept na Krkovička na pivu, medu a šalotkách je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krkovička na pivu, medu a šalotkách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1000 g vepřové krkovice bez kosti 250 g šalotek (měla jsem dlouhé) 2 lžíce medu 6 lžic světlého piva sůl, barevný pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkovička na pivu, medu a šalotkách
Recept na Krkovička na pivu, medu a šalotkách: Smícháme pivo s medem. Maso dobře omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. V pekáčku zalijeme větší částí marinády a dobře vmasírujeme do masa. Pečeme na 150°C pod poklicí 2 hodiny, čas od času potřeme marinádou. Po 2 hodinách pečení odklopíme, potřeme zbytkem marinády, posypeme čerstvě mletým barevným pepřem a kolem masa rozložíme šalotky. Teplotu trouby zvýšíme na 200°C a ještě hodinu dopékáme. Hlídáme :) Jako příloha se hodí brambory v jakékoliv úpravě.
Poznámka k receptu na Krkovička na pivu, medu a šalotkách: Mám ráda jednoduché recepty, s minimem ingrediencí a toto je jeden z nich :)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovička na pivu, medu a šalotkách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: senky (Jana)
- Datum vložení: 08.04.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1000 g vepřové krkovice bez kosti 250 g šalotek (měla jsem dlouhé) 2 lžíce medu 6 lžic světlého piva sůl, barevný pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovička na pivu, medu a šalotkách,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovička na pivu, medu a šalotkách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovička na pivu, medu a šalotkách
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|