|
Recept na Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Recept na Krkovice v rumu s čerstvými švestkami je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krkovice v rumu s čerstvými švestkami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 plátky krkovice Na marinádu: 0,5dcl rumu Božkov nebo Tuzemák 1 PL sójové omáčky 1 PL medu 1 KL octa balsamiko nebo vinného octa. dále potřebujeme: 2-3 PL paprikové pasty ( pomazánky) čerstvé švestky sůl, pepř, olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Recept na Krkovice v rumu s čerstvými švestkami: Maso osolíme a opepříme. Na marinádu smícháme rum, ocet, sójovou omáčku a med. Maso spolu se švestkami nakrájenými na čtvrtky zalijeme marinádou a necháme odležet. Poté maso vyjmeme a opečeme na pánvi z obou stran. Do pekáčku přendáme maso i s výpekem, přidáme marinádu i se švestkami a pečeme přibližně 30 minut v troubě, dokud maso nezměkne. Asi v polovině pečení přimícháme do šťávy paprikovou pastu a pokud máme švestky příliš kyselé, můžeme podle chuti přisladit ještě trochou medu. Omáčka by měla být sladkokyselé chuti.
Poznámka k receptu na Krkovice v rumu s čerstvými švestkami: ivulinka:Ivanko, díky a děkuji všem za ohlasy k receptu. Doufám, že se najdou nějací rumaři, aby zkusili
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovice v rumu s čerstvými švestkami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 20.11.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 2 plátky krkovice Na marinádu: 0,5dcl rumu Božkov nebo Tuzemák 1 PL sójové omáčky 1 PL medu 1 KL octa balsamiko nebo vinného octa. dále potřebujeme: 2-3 PL paprikové pasty ( pomazánky) čerstvé švestky sůl, pepř, olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovice v rumu s čerstvými švestkami,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovice v rumu s čerstvými švestkami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|