|
Recept na Krkonošská pochoutka
Recept na Krkonošská pochoutka je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Krkonošská pochoutka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
150g vepřové kýty, 150g vepřových jater, 1 lžičku mleté papriky, 1 červenou papriku, 2 lžíce rajského protlaku, 1 menší sterilizovaná okurka, 70g sterilizovaných, nebo čerstvých žampionů, 2 lžíce borůvek-(použila jsem mražené), 1 lžíce sojové omáčky, mletý kmín, 1 cibuli, olej, pepř a sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krkonošská pochoutka
Recept na Krkonošská pochoutka: Kýtu a játra nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji. Potom přidáme maso a játra, zprudka osmahneme, zasypeme mletou paprikou, přidáme rajský protlak, na nudličky nakrájenou papriku, nadrobno nakrájenou okurku, borůvky, sojovou omáčku, kmín a žampiony. Promícháme, dochutíme solí a pepřem. Malinko podlejeme a za občasného míchání dusíme do změknutí masa. Podáváme s bramborem, kroketami, nebo jen s chlebem.
Poznámka k receptu na Krkonošská pochoutka: Zdroj-Dobromila-Chalupářské recepty
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkonošská pochoutka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 08.04.2013
- Počet porcí: 2-3 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 150g vepřové kýty, 150g vepřových jater, 1 lžičku mleté papriky, 1 červenou papriku, 2 lžíce rajského protlaku, 1 menší sterilizovaná okurka, 70g sterilizovaných, nebo čerstvých žampionů, 2 lžíce borůvek-(použila jsem mražené), 1 lžíce sojové omáčky, mletý kmín, 1 cibuli, olej, pepř a sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkonošská pochoutka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkonošská pochoutka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkonošská pochoutka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|