|
Recept na Kremrole podle Gurmetu
Recept na Kremrole podle Gurmetu je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry.
K přípravě Kremrole podle Gurmetu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g listového těsta hladká mouka na podsypání 1 vejce cukr moučka na ozdobu NA BÍLKOVOU POLEVU: 500 ml vody 300g cukru 5 bílků + 200g cukru.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kremrole podle Gurmetu
Recept na Kremrole podle Gurmetu: KREMROLE: Troubu rozehřejte na 180°C. Těsto rozválejte na tenké plátky a potřete rozšlehaným vejcem. Radýlkem vykrajujte proužky cca 3 cm široké a proužky těsta obtáčejte na kovové trubičky tak, aby vejcem potřená strana zůstala na povrchu. Konce pečlivě přimáčkněte. Pečte ve vyhřáté troubě 15-20 minut. Po vytažení z trouby nechte vychladnout a potom kremrole z trubičky krásne "vyšroubujete". Kremrole naplňte bílkovou náplní a ˇposypte moučkovým cukrem. BÍLKOVÁ NÁPLŇ: Svařte 500 ml vody a 300 g cukru asi 25-30 minut nebo tak dlouho, až se budou tvořit bubliny. Z 5 bílků a 200g cukru vyšlehejte v kovové míse tuhý sníh (cukr postupně přisypávejte již do ušlehaného sněhu, jinak sníh nebude tak nadýchaný). Horký rozvar vody a cukru do sněhu pomalu a opatrně za stálého šlehání přilévejte. Poté šlehejte ješte 1-2 minuty, co dolijete celý rozvar do bílků. Vznikne hustá a lesklá hmota k plnění kremrolí.
Poznámka k receptu na Kremrole podle Gurmetu: Gurmet Prosinec 2012 Včera jsem vyzkoušela, dali mi teda na poprvé pěkně zabrat, ale stálo to za to ;-))
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kremrole podle Gurmetu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: catherina
- Datum vložení: 18.02.2013
- Počet porcí: cca 20-30ks
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry
- Suroviny: 500 g listového těsta hladká mouka na podsypání 1 vejce cukr moučka na ozdobu NA BÍLKOVOU POLEVU: 500 ml vody 300g cukru 5 bílků + 200g cukru
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kremrole podle gurmetu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kremrole podle Gurmetu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kremrole podle Gurmetu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|