Recept na Kremrole
Recept na Kremrole je zařazen v kategorii moučníky - drobné pečivo.
K přípravě Kremrole budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Těsto: 350 g hladké mouky 250 g tuku (Hera) 1/8 l šlehačky Náplň: 250 g jablek 350 g moučkového cukru 2 bílky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kremrole
Recept na Kremrole: Vypracujeme těsto, necháme hodinu v chladničce uležet. Tence vyválíme, krájíme na 2 cm široké proužky a navíjíme s přesahem na kovové trubičky. Na vymazaném plechu upečeme. Vychladlé kremrole plníme jablkovým sněhem. Do šlehače dáme jemně nastrouhaná jablka, cukr a bílky. Šleháme až je sníh tuhý.
Poznámka k receptu na Kremrole: Uděluji bodík! Těsto vyzkoušeno, snědeno. Jednoduché, ekonomicky výhdnéJen jsem tedy udělala klasický sníh bez jablek.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kremrole, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Sinbye (Nikola Zelinková)
- Datum vložení: 05.02.2011
- Počet porcí: 3 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Drobné pečivo
- Suroviny: Těsto: 350 g hladké mouky 250 g tuku (Hera) 1/8 l šlehačky Náplň: 250 g jablek 350 g moučkového cukru 2 bílky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kremrole,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kremrole - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kremrole
|
|