Recept na Krémové telecí s estragonem
Recept na Krémové telecí s estragonem je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Krémové telecí s estragonem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg vykostěného telecího ramínka 100 ml 30% zakysané smetany 45 g másla 15 g polohrubé mouky 250 ml vývaru 2 cibule 3 snítky estragonu sůl pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krémové telecí s estragonem
Recept na Krémové telecí s estragonem: V hrnci pomalu rozpustíme máslo, přidáme nahrubo nasekanou cibuli a dusíme dosklovata. Potom přisypeme na větší kousky nakrájené telecí maso a stonky estragonu z kterých jsme si otrhali lístky, které použijeme později. Podle chuti osolíme, opepříme a zalijeme vývarem. Na mírném ohni vše zvolna dusíme hodinu pod pokličkou. V misce spojíme mouku, zakysanou smetanu a lehce pokrájené lístky estragonu. Hotové telecí vyndáme z hrnce a odstraníme stonky estragonu. Ke šťávě v hrnci přidáme směs zakysané smetany, mouky a lístků estragonu. Omáčku necháme projít varem, maso vrátíme do omáčky a chvilku společně provaříme.
Poznámka k receptu na Krémové telecí s estragonem: ať žije zdenek polreich
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krémové telecí s estragonem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Miquel
- Datum vložení: 26.08.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 1 kg vykostěného telecího ramínka 100 ml 30% zakysané smetany 45 g másla 15 g polohrubé mouky 250 ml vývaru 2 cibule 3 snítky estragonu sůl pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krémové telecí s estragonem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krémové telecí s estragonem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krémové telecí s estragonem
|
|