|
Recept na Krémová hlívovo-pórková polévka
Recept na Krémová hlívovo-pórková polévka je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Krémová hlívovo-pórková polévka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
250 g hlívy ústřičné, 250 g pórku, 50 g másla, 2 l vývaru, (měla jsem drůbeží) 200 ml smetany na vaření, sůl, čerstvě mletý pepř, čerstvá petrželka , Na jíšku: máslo, hladkou mouku,.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krémová hlívovo-pórková polévka
Recept na Krémová hlívovo-pórková polévka: Na másle si orestujeme nakrájenou hlívu, asi po 5 min. přidáme nakrájený pórek a restujeme ještě asi 3 min. Zalijeme vývarem a vaříme doměkka. Z másla a hladké mouky si připravíme jíšku. Jíšku přidáme do polévy a vše rozmixujeme, necháme provařit. Osolíme, opepříme, nalijeme smetanu a necháme ještě chvilku provařit, nakonec přidáme čerstvou petrželku.
Poznámka k receptu na Krémová hlívovo-pórková polévka: 1974andrea:Andrej děkuji za pěkné foto a jsem moc ráda, že chutná
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krémová hlívovo-pórková polévka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: suslajda (Hana)
- Datum vložení: 02.03.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 250 g hlívy ústřičné, 250 g pórku, 50 g másla, 2 l vývaru, (měla jsem drůbeží) 200 ml smetany na vaření, sůl, čerstvě mletý pepř, čerstvá petrželka , Na jíšku: máslo, hladkou mouku,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krémová hlívovo-pórková polévka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krémová hlívovo-pórková polévka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krémová hlívovo-pórková polévka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|