|
Recept na Krémová česnečka (knoblauchsuppe)
Recept na Krémová česnečka (knoblauchsuppe) je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Krémová česnečka (knoblauchsuppe) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1,5l voda, 2-3 kostky bujonu (lze použít silný domácí vývar), 1/2 paličky česneku, 1/2 l smetany (10%), 1/2 až 3/4 starší bílé bagety (nastrouhané), sůl pepř, 2 pl hl. mouky, trochu mouky na jíšku (může se stát, že nebude potřeba, záleží na množství bagety) na ozdobení opečenou slaninku či krutony.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Krémová česnečka (knoblauchsuppe)
Recept na Krémová česnečka (knoblauchsuppe): Na troše másla opražíme 1/3 z nastrouhaného množství bagety, zalijeme horkou vodou (vývarem), dáme bujon (při použití vývaru se už nedává), prolisujeme česnek, pokud máme hodně silný, nemusího být tolik a dosypeme zbytek bagety, chvilku necháme nasáknout a pak rozmixujeme. Za stálého míchání vlejeme smetanu, osolíme a opepříme, necháme projít varem, ale pozor, smetana má tendenci pěnit, tak ať vám nevyletí pěna po kuchyni. Pokud je česnek moc cítit, dáme trochu másla či smetany, tím trochu srazíme chuť, podáváme horkou nejlépe v chlebu.
Poznámka k receptu na Krémová česnečka (knoblauchsuppe): RADA: 1) podávejte v malém bílém chlebu (odkrojte vršek, vydlabejte střídku, můžete použít při přípravě) 2) nedělejte ji den dopředu, není dobrá, česnek vyprchá, čím čerstvější, tím chutnější.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krémová česnečka (knoblauchsuppe), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Lenka.S13
- Datum vložení: 10.12.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 1,5l voda, 2-3 kostky bujonu (lze použít silný domácí vývar), 1/2 paličky česneku, 1/2 l smetany (10%), 1/2 až 3/4 starší bílé bagety (nastrouhané), sůl pepř, 2 pl hl. mouky, trochu mouky na jíšku (může se stát, že nebude potřeba, záleží na množství bagety) na ozdobení opečenou slaninku či krutony
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krémová česnečka (knoblauchsuppe),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krémová česnečka (knoblauchsuppe) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krémová česnečka (knoblauchsuppe)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|