|
Recept na Královská polévka se zázvorovo-vinnými knedlíčky
Recept na Královská polévka se zázvorovo-vinnými knedlíčky je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Královská polévka se zázvorovo-vinnými knedlíčky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
polévka: 1 balení Královské zeleninové směsi(viz foto) kousek másla-nebo olej 1 lžíce originální Vegety vývar ze zeleniny 1 cibule pepř sůl libeček pažitka knedlíčky: 1 větší tavený sýr-nejlépe žampionový 10-15 cm vinné klobásy dětská krupička 1 lžička zázvoru 1 vejce sůl bylinky-pažitka, libeček, celerová nať.....kdo co rád.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Královská polévka se zázvorovo-vinnými knedlíčky
Recept na Královská polévka se zázvorovo-vinnými knedlíčky: V hrnci si na másle osmažíme nakrájenou cibuli, na ní vysypeme veškerou zeleninu ze sáčku, necháme jí chvilku osmahnout, zalijeme zeleninovým vývarem, přidáme libeček, pepř a Vegetu, necháme volně vařit. Zatím si uděláme knedlíčky, do misky si vyklepneme vajíčko, přidáme tavený sýr, vymačkanou vinnou klobásu a trochu krupičky. Všechno utřeme a zahušťujeme krupičkou tak dlouho, dokud těsto nebude kompaktní, aby se z něj daly uválet lehce knedlíčky, zavaříme je do polévky a necháme povařit 10 minut. Polévku ozdobíme pažitkou, dochutíme solí, pepřem a kdo by chtěl, může přidat nudle, nebo jinou zavářku.....
Poznámka k receptu na Královská polévka se zázvorovo-vinnými knedlíčky: Při pohledu na královskou zeleninku v lednici mě tato polévka napadla a knedlíčky jsem si přimyslela hned poté. Ničím jsem nezahušťovala, polévka chutnala už i jen tak. Je to polévka rychlá a dobrá, název má podle Královské zeleniny.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Královská polévka se zázvorovo-vinnými knedlíčky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 10.12.2012
- Počet porcí: 3 litry
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: polévka: 1 balení Královské zeleninové směsi(viz foto) kousek másla-nebo olej 1 lžíce originální Vegety vývar ze zeleniny 1 cibule pepř sůl libeček pažitka knedlíčky: 1 větší tavený sýr-nejlépe žampionový 10-15 cm vinné klobásy dětská krupička 1 lžička zázvoru 1 vejce sůl bylinky-pažitka, libeček, celerová nať.....kdo co rád
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na královská polévka se zázvorovo-vinnými knedlíčky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Královská polévka se zázvorovo-vinnými knedlíčky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Královská polévka se zázvorovo-vinnými knedlíčky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|