|
Recept na Kralik v italske omacce
Recept na Kralik v italske omacce je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Kralik v italske omacce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Kralik, cibula, 4 az 5 strucikov cesnaku, kusok slaniny, 1PL paradajkoveho pretlaku, konzerva paradajok, 3 stonky rapikateno zeleru, 1az 2dcl cerveneho vina, bujon, zmes talianskeho korenia, cierne olivy..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kralik v italske omacce
Recept na Kralik v italske omacce: Kralika naporcujem a jednotlive kusy obalim v polohrubej muke. Na rozpalenom oleji porcie opeciem a odlozim na teple miesto. Do zbytku oleja rozprazim nakrajanu slaninku a pridam nahrubo nakrajanu cibulu. Pridam nakrajany rapikaty zeler, a trochu talianskych byliniek...do vsetkeho vmiesam paradajkovy pretlak a nakoniec pridam nakrajane paradajky z konzervy. Do tejto omacky vlozim opecene porcie kralika, pridam bujon a cervene vino a dusim pod pokrievkou do zmaknutia. Ked je maso makke, prelisujem do omacky cesnak, pridam niekolko ciernych oliv a necham prevriet. nakoniec pridajte bazalku cerstvu natrhanu bazalku.
Poznámka k receptu na Kralik v italske omacce: moje dalsie recepty najdete na http://chalupnikovi.com/recepty/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kralik v italske omacce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: vybusna
- Datum vložení: 12.03.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: Kralik, cibula, 4 az 5 strucikov cesnaku, kusok slaniny, 1PL paradajkoveho pretlaku, konzerva paradajok, 3 stonky rapikateno zeleru, 1az 2dcl cerveneho vina, bujon, zmes talianskeho korenia, cierne olivy.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kralik v italske omacce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kralik v italske omacce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kralik v italske omacce
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|