|
Recept na Králík na zelí
Recept na Králík na zelí je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Králík na zelí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Králik, kysané zeli, rozmarýn, oregano, sůl, pepř, olej, 1 velká cibule, anglická slanina..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Králík na zelí
Recept na Králík na zelí: Králika naporcujeme dle počtu osob, osolime - mírně, opepřime. Na panvi rozehřejeme olej, zprudka opečeme kousky králika do růžova z obou stran. Do pekačku si dame lehce opláhnute zelí, na něj naskládame porce králika, dame plátky slaniny, čerstvé bylinky, nahrubo nakrájenou cibuli..nepodlévame. Pečeme 45 min v předehřáte troubě na 165-170°C. Pečeme zakryte a před koncem pečení můžeme dopéci bez poklíčky.
Poznámka k receptu na Králík na zelí: Tento králik je výborny pečeny v řimskem hrnci, ale nejdřív třeba ten hrnec namočit ve vodě a doba pečeni se pak zkráti na 35 min.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Králík na zelí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: teresa.bartos
- Datum vložení: 17.01.2010
- Počet porcí: celý králik pro 6 osob
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: Králik, kysané zeli, rozmarýn, oregano, sůl, pepř, olej, 1 velká cibule, anglická slanina.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na králík na zelí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Králík na zelí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Králík na zelí
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|