|
Recept na Kotlety plněné paštikou na řapíkatém celeru
Recept na Kotlety plněné paštikou na řapíkatém celeru je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Kotlety plněné paštikou na řapíkatém celeru budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 kotlety, 4 řapíky celeru, 1 cibule, lžíce hořčice, 2 lžíce hladké mouky, 3 plátky paštiky(měla jsem domácí) ,,koření podle chuti, sůl, pepř, 2 lžíce sádla..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kotlety plněné paštikou na řapíkatém celeru
Recept na Kotlety plněné paštikou na řapíkatém celeru: Kotlety nařízneme tak, abychom měli kapsu, naklepeme, vymažeme hořčicí, položíme paštiku a kousek řapíku. Sklepneme nebo sepneme párátky .Do tlakového hrnce dáme sádlo, cibuli,kterou smažíme lehce do růžova, vložíme osolené a okořeněné kotlety, které jsme předtím obalili v mouce a dusíme 25 minut. Podáváme s brambory(šťouchanými)
Poznámka k receptu na Kotlety plněné paštikou na řapíkatém celeru: hosta: Paštika se prodává výlučně jen v skleněných uzavíratelných pohárech (80 g), takže si moc neumím představit to rozbité sklo a pak co?... To, co se prodává v konzervách, má otvírací patent a ten spodek by se musel otevřít jedině nějakým nožem. "Lunchmeat" - co je to, nebo co to bylo? srettka: Ještě nikdy jsem sádlo v paštike neviděla. Zřejmě to závisí od toho, jestli je masová (vepřová) nebo ne (a od výrobce...). brontik: Děkuji moc za upozornění...! magdalenka: Súhlasím s Vami, ibaže k niektorým veciam (úkonom) treba mať alebo získať určitý vzťah, vidieť to predtým niekoho robiť, mať na to čas atď. Zatiaľ som osobne nepoznala osobu, ktorá by doma okrem varenia aj zavárala, piekla atď. (nechápem, načo by to niekto robil, keď je v obchodoch všetko - a ak chcete niečo "domáce", tak na to sú tie obchody, kde sa venujú len tomu a tak výsledok je lepší než urobené doma). Tým, že žijeme v rozličných častias planéty, ako vidím, mnohým sa to zdá nepochopiteľné. Nemám na mysli Vás. Takže sme na tom 1:1. Čtu recepty jídel, které se vaří nebo se vařili na území Československa, protože jsou pro mne větinou něco nové. Některé jsem skusila i když nemůžu souhlasit se zahušťováním jídel, protože tady by to nikto nejedl (ani já). Jenomže to je již něco, co by opět vyvolalo spoustu zbytečných komentářů.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kotlety plněné paštikou na řapíkatém celeru, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jikotka (Jiřina)
- Datum vložení: 13.04.2013
- Počet porcí: 3 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 3 kotlety, 4 řapíky celeru, 1 cibule, lžíce hořčice, 2 lžíce hladké mouky, 3 plátky paštiky(měla jsem domácí) ,,koření podle chuti, sůl, pepř, 2 lžíce sádla.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kotlety plněné paštikou na řapíkatém celeru,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kotlety plněné paštikou na řapíkatém celeru - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kotlety plněné paštikou na řapíkatém celeru
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|