|
Recept na Kotleta v medovo-hořčičné marinádě se šťouchanými brambory
Recept na Kotleta v medovo-hořčičné marinádě se šťouchanými brambory je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Kotleta v medovo-hořčičné marinádě se šťouchanými brambory budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
vepřová kotleta, cibule, česnek, mrkev, med, sojová omáčka, krémžská a francouzská hořčice, olej, rozmarýn, tymián, jalovec, pepř, kmín grilovací koření.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kotleta v medovo-hořčičné marinádě se šťouchanými brambory
Recept na Kotleta v medovo-hořčičné marinádě se šťouchanými brambory: Na dno pekáčku dáme 1 rozkrájenou mrkev, cibuli a na jemno nakrájený česnek, posypeme kmínem a pár kuličkami jalovce. Kotlety naložené v marinádě (2 lžíce oleje, 1 lžíce sojovky, 1 lžíce krémžské hořčice, 1 lžička francouzské hořčice, 1 lžíce medu, špetka grilovacího koření, pepře, tymiánu a rozmarýnu) přendáme do pekáčku. Vše pečeme na 180°C a průběžně podléváme. Podáváme se šťouchanými brambory s pažitkou. Přeji dobrou chuť!
Poznámka k receptu na Kotleta v medovo-hořčičné marinádě se šťouchanými brambory: Právě jsme dojedli a moc chválím. Ta mrkvička mile překvapila. Dělala jsem 6 kotlet a dala o dost více hořčice (celý střední kelímek), dijonské 2 vrchovaté lžičky a medu taky o něco víc, aby bylo více sosíku. Jinak jsem si původně nevšimla, že je třeba marinovat, takže se kotletky marinovaly jen necelou hodinku.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kotleta v medovo-hořčičné marinádě se šťouchanými brambory, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Ivvettaa (Iveta)
- Datum vložení: 25.12.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: vepřová kotleta, cibule, česnek, mrkev, med, sojová omáčka, krémžská a francouzská hořčice, olej, rozmarýn, tymián, jalovec, pepř, kmín grilovací koření
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kotleta v medovo-hořčičné marinádě se šťouchanými brambory,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kotleta v medovo-hořčičné marinádě se šťouchanými brambory - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kotleta v medovo-hořčičné marinádě se šťouchanými brambory
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|