|
Recept na Kotleta v brazilské marinádě
Recept na Kotleta v brazilské marinádě je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Kotleta v brazilské marinádě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 vepřové kotlety s kostí nebo bez sůl Na marinádu: 150ml světlého piva 3PL kečupu ( pokud možno domácího) 2 stroužky česneku 1 malá cibule 2KL červeného ( růžového) pepře špetka drceného chilli 2KL hnědého cukru 1PL citronové šťávy nebo balsamikového ( vinného) octa sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kotleta v brazilské marinádě
Recept na Kotleta v brazilské marinádě: Cibuli a česnek najemno pokrájíme, vložíme do misky, kam přilijeme pivo, vmícháme kečup, cukr, špetku soli, ocet nebo citronovou šťávu, přisypeme podrcený červený pepř a chilli. Pořádně rozmícháme, aby se cukr rozpustil. Kotlety po okrajích nařízneme, mírně naklepeme a osolíme. Vložíme do vhodné nádoby a zalijeme marinádou. Necháme minimálně 2 hodiny marinovat. Poté kotlety vyjmeme z marinády, očistíme zbytky cibule a česneku zpět do nádoby a maso na oleji z obou stran opečeme dohněda. Přilijeme marinádu a ještě cca 3 minuty z každé strany necháme v marinádě maso podusit. Šťávu zredukujeme na požadovanou hustotu, popř. dochutíme.
Poznámka k receptu na Kotleta v brazilské marinádě: Marináda je z knihy Šéf na grilu
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kotleta v brazilské marinádě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 09.04.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 vepřové kotlety s kostí nebo bez sůl Na marinádu: 150ml světlého piva 3PL kečupu ( pokud možno domácího) 2 stroužky česneku 1 malá cibule 2KL červeného ( růžového) pepře špetka drceného chilli 2KL hnědého cukru 1PL citronové šťávy nebo balsamikového ( vinného) octa sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kotleta v brazilské marinádě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kotleta v brazilské marinádě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kotleta v brazilské marinádě
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|