RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou, recepty Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou, Kořeněný, bůček, , dušený, brokolicí, hlívou


Recept na Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou

Recept na Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
600 g nízkého, libovějšího bůčku,2 cibule, 2 stroužky česneku,1 lžička zázvoru, šalvěje, koriandru a estragonu, 2 lžičky worcesteru, 2 lžíce hladké mouky, olej, pepř, sůl, 1/2 brokolice(může být celá), 2 velké hlívy ustřičné, 1 lžička citronové kůry..

Kořeněný bůček  dušený s brokolicí a hlívou
Zvětšit obrázek

Recept na Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou

Recept na Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou:
Bůček si nařežeme na plátky, které naklepeme a osolíme z obou stran, pak je zprudka osmažíme z obou stran do zlatava(maso se nám zatáhne), zalijeme vodou jen tak, aby maso bylo utopené, přidáme koření: zázvor,šalvěj,koriandr,estragon,worcester, citronovou kůru a dusíme na mírné teplotě. Na druhou pánev si dáme olej, na něm osmahneme obě cibule na proužky do zlatava a dáme ještě na proužky hlívu, na plátky česnek, osmahneme dohromady a necháme stát. Rozebereme si brokolici na růžičky a dáme je na 5 minut povařit do slané vody, scedíme a necháme okapat. Dušený bůček zatím se nám tekutina vydusí na minimum, tak zahustíme moukou a dolijeme vodou, kolik chceme omáčky, povaříme a hned vložíme uvařené brokolicové růžičky a osmaženou cibuli s hlívou a česnekem, 15 minut ještě produsíme a můžeme dosolit.

Poznámka k receptu na Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou:
Má improvizace a velmi jedlá chuť-doporučuji!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 06.06.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 600 g nízkého, libovějšího bůčku,2 cibule, 2 stroužky česneku,1 lžička zázvoru, šalvěje, koriandru a estragonu, 2 lžičky worcesteru, 2 lžíce hladké mouky, olej, pepř, sůl, 1/2 brokolice(může být celá), 2 velké hlívy ustřičné, 1 lžička citronové kůry.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kořeněný bůček dušený s brokolicí a hlívou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist