|
Recept na Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony
Recept na Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Vepřové srdce, 1 větší cibule, 1 kyselá sterilovaná okurka, 4 žampiony(dala jsem krémové), 1 lžička sardelové pasty, 1 lžíce plnotučné hořčice, 200 ml smetany na šlehání(může být i 12%), 3 bobkový listy, 6 kulatých pepřů, šťávu z 1/2 citronu, hladká mouka, olej, cukr, sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony
Recept na Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony: Dáme vařit osolenou vodu a při začátku vaření přidáme srdce s bobkovým listem, pepřem a vaříme do měkka. Po uvaření dáme hned srdce do studené vody a vychladlé krájíme na širší proužky, necháme stát. V kastrůlku si uděláme jíšku z tuku a mouky, tu zalijeme vývarem ze srdce, rozšleháme a dochutíme sardelovou pastou, hořčicí, okurku nakrájenou na nudličky, žampiony nakrájené na kousky, vrátíme nakrájené srdce a doladíme cukrem, solí, šťávou z citronu-chutě musí být vyvážené, vaříme 20-30 minut! Nakonec do omáčky přilijeme smetanu-omáčku můžeme ředit vývarem pokud je jí málo, ještě chvilku povaříme a můžeme stolovat.
Poznámka k receptu na Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony: Znám recept na Vídeňské vepřové srdce, které jsem si vylepšila o žampiony a dala úplně jinej poměr koření a udělala jsem dobře, ani nevím, zda bude na zítra, ale musí, knedlíků mám habaděj. Kdo nemá rád v omáčce koření a cibuli, může jí přecedit, než se dá maso!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 23.08.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: Vepřové srdce, 1 větší cibule, 1 kyselá sterilovaná okurka, 4 žampiony(dala jsem krémové), 1 lžička sardelové pasty, 1 lžíce plnotučné hořčice, 200 ml smetany na šlehání(může být i 12%), 3 bobkový listy, 6 kulatých pepřů, šťávu z 1/2 citronu, hladká mouka, olej, cukr, sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|