|
Recept na Kořeněná marocká polévka z cizrny
Recept na Kořeněná marocká polévka z cizrny je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Kořeněná marocká polévka z cizrny budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 lžíce olivového oleje 1 velká cibule 3 stroužky česneku 1 lžička kmínu 1 lžička skořice 1 červená pálivá paprička 1 konzerva cizrny( nebo 300 g uvařené scezené ) 10 sušených meruněk šťáva z jednoho pomeranče 2 hrsti špenátových listů sůl, pepř zeleninový vývar.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kořeněná marocká polévka z cizrny
Recept na Kořeněná marocká polévka z cizrny: Na rozehřátém oleji zpěníme nakrájenou cibuli, když zesklovatí, přihodíme nasekaný česnek, všechno koření mimo papričky, zamícháme, přidáme cizrnu, zalijeme vývarem, osolíme, přihodíme i nakrájené meruňky a asi 15 minut povaříme. Pak polévku rozmixujeme ponorným mixérem, přidáme šťávu vymačkanou z pomeranče, nasekaný špenát a papričku nakrájenou na tenká kolečka. Už jen malou chvilku povaříme, dochutíme a můžeme podávat. Polévka odležením v chladu do druhého dne získá na chuti.
Poznámka k receptu na Kořeněná marocká polévka z cizrny: feferonka: kmín obyčejný, nejlépe drcený
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kořeněná marocká polévka z cizrny, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Angel 666
- Datum vložení: 30.05.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 1 lžíce olivového oleje 1 velká cibule 3 stroužky česneku 1 lžička kmínu 1 lžička skořice 1 červená pálivá paprička 1 konzerva cizrny( nebo 300 g uvařené scezené ) 10 sušených meruněk šťáva z jednoho pomeranče 2 hrsti špenátových listů sůl, pepř zeleninový vývar
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kořeněná marocká polévka z cizrny,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kořeněná marocká polévka z cizrny - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kořeněná marocká polévka z cizrny
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|